elifsn23 gencannee_ sat son adet tarihi bat Beklenen adet tarihiymiş😅 değişik kişiler var evet ama geneli yardımcı olmaya çalışan kişiler sanki ya
elifsn23 kincikupelikiz sen artık tavsiye isteyen değil tavsiye veren anne olmuşsun canım tecrübelisin bizden 😊 herkes tek çocuk hiç çocuk diyor ikinci olunca aslında bir çocukla hiç yorulmuyormuşuz diyor doğruymuş demek şimdiden belli etmiş kendini bebiş
elifsn23 BloomingMama ssvd aslında çok popülermiş ben de burda duymuştum ama sonra çevreme baktım herkes biliyor 😂
Kiraz53 elifsn23 burda sadece kimseye inanilmamasi gerektiğini öğrendim hayatımın en büyük yanlışını yaptım burdan biriyle neyseki artık yollar ayrıldı da rahatım baya kırgınım harici hersey bilgim dahilinde burda
Kiraz53 elifsn23 burda güzel yüz görüyorsun arka planda yalanla sahteliklerle dolu yüz görüyorsun ondan
elifsn23 Kiraz53 ben kimseyle o kadar yakın olup görüşmedim canım bilmiyorum ama çoğu kişi iyi niyetli görünüyor
elifsn23 Tugceasel21 yok canım buradaki yorumlardan dolayı açmak istemedim herkes Kids te yardımcı olmuyorlar oranın sohbeti sarmıyor falan diyor 😂