elifsn23 Merhaba canımlar Bu forumdan öğrendiğiniz neler var ? Mesela ben bat sat kavramlarını ilk kez burada duydum 😂 hamileyken sağa ya da sola yatmak gerektiğini bile bilmiyordum buradan öğrendim. Sizler buradan neler öğrendiniz peki yazın sohbet edelimm
emosunanasi elifsn23 Yaaa bende bay sat nedir burda öğrendim hatta itiraf ediyorum acaba yumurtlama dönemi filan mı diye de düşünmüştüm ehehehehe cahillikx . Sonracıma neler öğrendim aklıma gelince yazarım şu an aklıma gelmiypr
bebekisteyen elifsn23 ben de bat saat ve HSG işlemini opuyu İlk başlarda çok garip geliyordu ama şimdi o kadar aşinayım ki
rian_smom elifsn23 ben buradan insanların ne kadar çok problemli olduğunu öğrendim açıkcası forum bana birşey katmadı ben foruma ne katabilirim akskalsldm
gencannee_ elifsn23 hayatta değişik değişik insanların olduğunu gördüm 😂 bu sat mat hala onları anlamıyorum pik falan onlarıda anlamıyorum onun dışında çok iyi insanlarla karşılaştım 💖
elifsn23 emosunanasi 😂 ya herkes yazıyor bat sat diye bende tıbbi bir terim falan sanıyorum sonra birisi yazmıştı bunlar nedir diye cevap vermişlerdi o zaman öğrenmiştim
pembeniz Değişik değişik hurafeler varmış, çamaşır suyuna çiş yapmak gibi🤣onun dışında deneyimlerini paylaşan yardımı dokunan bütün güzel yürekli kullanıcılara teşekkürlerimi iletiyorum 🤍🌸
elifsn23 gencannee_ sat son adet tarihi bat Beklenen adet tarihiymiş😅 değişik kişiler var evet ama geneli yardımcı olmaya çalışan kişiler sanki ya
Tugceasel21 elifsn23 İnan bende bat sat burdan öğrendim 😄pik nedir bilmiyorum hala 😄insanlara güvenilmemesi gerektiğini öğrendim dostum bilip sadece lafta oldugunu gördüm😄çok sey öğretti
vanilyalibuse elifsn23 ben de dpo kavramını ilk kez burada gördüm 🥹 days past ovulation yani yumurtlamadan sonraki gün sayısı demekmiş 🌸
kincikupelikiz elifsn23 ben kendi dönemimde hissettiğim bazı ağrılar kullandığım takviyelerle ilgili başlıklara bakıyor ya da kendim açıyordum çok tecrübelerden faydalandım ayrıca bebeğimde Ventrikülomegali vardı o dönemde resmen çok kimsede yoktu 2024 diyim şimdi burada daha sık görüyorum ve her gördüğüm posta özellikle annelerin endişelerini almak için yazıyorum çünkü beni mahvetmişti perinatoloji doktoru öyle strese sokmuştu ama hamdolsun boş çıktı hepsi. Ürün yorumlarından çok faydalandım ama ilk gebeliğimde daha profesyonelmişim resmen şu an 2.ye hamileyim herhalde ilk bebişten kendime fırsat bulamıyorum oğlumda adeta pehlivan gibi kremlenirdim çünkü cildim çöl gibiydi aşırı kaşınırdı bu hamileliğimde bunu unuttum ve şu an egzema gibi attı tüm vücudum kuruluktan daha yeni bugün hatırladım aaa ben nemlendirici sürüyordum diye 😅
elifsn23 kincikupelikiz sen artık tavsiye isteyen değil tavsiye veren anne olmuşsun canım tecrübelisin bizden 😊 herkes tek çocuk hiç çocuk diyor ikinci olunca aslında bir çocukla hiç yorulmuyormuşuz diyor doğruymuş demek şimdiden belli etmiş kendini bebiş
elifsn23 BloomingMama ssvd aslında çok popülermiş ben de burda duymuştum ama sonra çevreme baktım herkes biliyor 😂