mimika annediyebir Bence var bozuk deilse ama kesin sonuç lan testi. Ben 2 gün lekelenme gördüm ama kahverengiydi ve az sonra devamı gelmeyince kan verdim hamileymişim.
annediyebir mimika test markası freely yalancı pozitif verdiklerini yazmışlar ama gölge gibi değil canlıda soluk pembe gibi
mimika annediyebir freely bnm en güvendiğim testlerden biri açıkcası ama tabii yine dedipim gibi her test yanılabilir. Bu test iki dkkda sonuç veriyor ama sonrası için bişey diyemicem.
mevsimmbhr annediyebir bu marka bana da yalancı verdı ama senınkı pembe gibi duruyor gibi kurumaya pek benzetemedım ama bilmıyorum yine de
annediyebir mimika ilk 5-6 dk içinde çıktı pembe durunca da bende şüphelendim gölge yada kuruma gibi durmadı hiç
Derennn700 mevsimmbhr canım vala testim yok bekleyecem reglim baya geçsin öyle yaparım senin belirtin var mıydı
aynurella_85 annediyebir ne demek canim guzel haberler insallah insallah o guzel haberi gorursun canim gelismelerden haberdar et❤️
annediyebir aynurella_85 dammlacan mevsimmbhr 3 tane daha test yaptım yarın gideceğim ama hastaneye bunlar hep tek çizgi çıktı 😢
dammlacan sati2211_ o kişi benim ☺️ yarın tekrar kan vereceğim durumu güncellerim 🌸 Allah hepimize hayırlısını versin inşallah 🤲🏻
dammlacan annediyebir test veya tahlil yaptırırsan mutlaka yaz burdan merak ederim inşallah vardır 🙏🏻