annediyebir kumsalyildirim freely marka reglim geçen hafta pazardı Salı günü 1,5 gün süren kanamam oldu pazartesi doktor kontrolümde doktor rahim duvarımın 10 mm olduğunu yumurtamın çatladığını bebeğin görünmeyeceğini söyledi
sati2211_ annediyebir dün birinin yazisini okudum sali gunu adet gunuymus kan vermis 1.20 cikmis 2 gun sonra persmebe gunu yine vermis 11.15 cikmis beta yukselmis yani hala bi ihtimal var sizinde ki testte cikmis
dammlacan sati2211_ o kişi benim ☺️ yarın tekrar kan vereceğim durumu güncellerim 🌸 Allah hepimize hayırlısını versin inşallah 🤲🏻
Ssevd annediyebir benimki de böyleydi ve 2 gün koyu bir kanamam oldu tam regl günümde sonra kesildi ve testim böyleydi pozitifti. Eğer sizinde 21-24 gününüze denk geliyorsa betahcg yani kanda net belli olur. Yerleşme kanaması da yaşıyor olabilirsiniz.
Derennn700 Kızlar benimde erken gebelik testim adet gelmeden beş gün önce yapmıştım ilk beş dakikada belirgin şekilde çıktı sonra böyle kaybolfu şuanda da adetim bir gün gecikmeye girdi sulu bir akıntımda var
Derennn700 mevsimmbhr canım vala testim yok bekleyecem reglim baya geçsin öyle yaparım senin belirtin var mıydı
mevsimmbhr annediyebir test markası ne peki bence var canım görünüyor zaten ama test markası da onemlı bazıları yapandı pozıtıf verıyor
mevsimmbhr annediyebir bu marka bana da yalancı verdı ama senınkı pembe gibi duruyor gibi kurumaya pek benzetemedım ama bilmıyorum yine de