hunilii lokismommy ay inşAllah ya bende ona çok dua ediyorum ilk doğumda hemşireler çok tatlıydı ama ebe o kadar berbattı ki inşaAllah güler yüzlü anlayışlı insanlara denk geliriz
zuzuuw hunilii Üç takım zıbını eldiveni çorabı şapkası dahil İki tane ayrıyeten zıbın Ağız mendili4 tane Alt açma örtüsü Islak mendil 6 adet bez Bi ince bi kalın battaniye Emzik Blberon Bebek için bunlar var
beautiful_ lokismommy iyiki ve bana kalırsa kendine önü fermuarlı elbise al derim pijamadan daha rahat 🤭
lokismommy hunilii amiiiiinnnn inşallah ebemi biliyorum tanıyorum da bende hemşire korkusu var hepsi suratsız gebe okuluna giderken az çok gördüm bişeyler🤦🏻♀️
hunilii lokismommy ben gebe okuluna da hiç gidemedim, ikinci gebelik olunca çocukla fırsat bulamadım ilkinde de covid vardı😅 bilmiyorum eşimin ailesinin çok tanıdığı var hastanede belki ondan faydalanırsam biraz işimi görürler😂
gogebakk hunilii elimden geldiği kadar hazır edip kenara koymaya çalışıyorum ama harbiden bu işlere erken başlamak lazımmış 😂
hunilii gogebakk evet ya ilk gebeliğimde 32de her şeyim hazırdı şimdi ey gidii valiz ortalıkta duruyor kıyafetler anca yerleşti daha ev temizlenecek😮💨😮💨
gogebakk hunilii benim ilk gebeliğim sürekli bi şeyleri halletmeye çalışıyorum sanki beceremiyorum gibi 😂 neyi koysam acaba eksik mi diyorum
hunilii gogebakk ilkinde öyle oluyor ya sen yine de temel şeyleri koy eksik kalan olursa da doğuma kadar eklersin zaten
hunilii BloomingMama kız neyi bekliyorsun doğurmayı mııı😂😂 sancın başlayınca mı hazır edecen çantanı😂😂
BloomingMama hunilii kızımı bekliyorum gelsin kendi hazırlasın 😅😅 gelsin kendi seçsin kıyafetlerini valla hiç halim yok bi kaç siparişim var gelsin hazırlıycam hemen 😅