hunilii ben hazırladım çok şükür bitti🤌🏻🫠hastanemin istediği listeye 1-2 tane ihtiyacım olacağını düşündüğüm şeyleri de ekledim👇🏻
hemşireye verilecekler👉🏻1 tane battaniye 2 tane bez 5li takım 1 tane zıbın
bebek için yedekler👉🏻2 takım 1 tane tulum 3 zıbın 2 çift çorap 1 tane müslin battaniye 1 tane pamuklu battaniye 1 tane omuz örtüsü nolur nolmaz diye kendim ekledim ağız silme mendili pamuk 20 tane bez alt açma örtüsü ıslak mendil süt kaşığı
kendim için hazırladıklarım👉🏻2 tane alt üst düğmeli pijama takımı 1 tane sabahlıklı gecelik takım 1 tane terlik 2 tane normal çorap 1 tane havlu çorap 2 tane atlet 2 tane emzirme sütyeni 3 tane külot 1 tane hırka hastaneden çıkarken giymek için alt üst takım 1 paket depend(benim hastane istemedi koyma dedi ama nolur nolmaz diye kendim ekledim yine) 1 paket lohusa pedi göğüs pedi göğüs ucu kremi diş fırçası ve macunu tarak toka✨️listede emzirme yastığı ve pilates topu da vardı ama doğum odası gezerken ebe her odada emzirme yastığı ve pilates topu çok çok var getirmek istersen kendininkileri getir ama gerek yok dediği için eklemedim isteyen olursa onları da koysun tabi