Mksdl 2 yıllık evliyim ve haziranda Allahım nasip ederse bende oğlumu kucağıma alacağım. Ayaz ismini bende çok istiyordum fakat karar değişikliğiyle Yavuz Selim koyacağız inşallah. 💙💙💙
BurcuUur Bende haziran başı mayıs sonu doğurucam Allah izin verirse benim de oğlum olacak Cihangir koyacağız ismini 3 yıllık evliyim 3 yılı da geçti hatta
Merve98 Bende 5 aylık evli 5 aylık da erkek bebeğe hamileyim ilk denemede sonuç alanlardanım babamızın ısrarıyla Doruk Kağan olucak inşallah 💙👶🙈
deletedmom01 PeLnBoraKeskin Bende haziran annesiyim ama kızım olcak 😊 Ayaz ismi cok güzel bence 😊 oglumuz olsaydı ben ege istiyorum esimde alpaslan istiyordu nasip olmadı😊 ama kartal ege'de çok güzel bilemedim şimdi😊😊
Yasminn Bende Haziran oğlum olacak kısmetse miraç ismini düşünüyorduk bizde ama dün bi arkadasım da kız ismi olarakta kullanılıyor dedi kafam karıştı iyice hic duymamıştım kızlarda bugün 21 haftalık olduk bizde vakit durdu sanki ya
Yasminn Zera_ER kendimizi de oyle alıştırmıştık ya aslında ben kerem ismini seviyorum onu da eşim istemiyor miraç dedim hemen beğendi simdi o miraç diyor ama ben soğudum sanki bu defa da
Zera_ER Yasminn denizde hem kız hem erkek ismi bunun gibi bisürü isim var ☺ Ama kalbine en cok hangisi siniyosa onu koy yinede 🖤
Safiy__E Bende kismetse haziran da doğum yapacağım.. Oğlusumuz olcak bizim de. 👶Miraç düşünüyoruz bakalim hayırlısı 👶👶