Hemsireanne35 PeLnBoraKeskin merhaba bende eda 😊 10 aylık evliyim 4 buçuk aylık hamileyim bizim de oğlumuz olacak isim konusunda çok kararsızım. Çağan çok istemiştim ismini sonradan bir soğudum. Şimdi koray olabilir diye düşünüyoruz ama kesin değil. Ben şimdilik düşünmesem bile ikinci bebeği yaparsak oda kız olursa allah nasip ederde o zaman dolunay koyarız diye düşünmüştük bakalım hayırlısı 😊
Hemsireanne35 Hemsire5765 evet benimki 20 haftalık oldu ben iki haftadır hemen hemen baya tekmelerini hissediyorum. Ondan önceki bir hafta da hafif kıpırtılar hissediyordum
Sedaakmak Merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim haziran, erkek annesi olucam inşallah 🤰🏻💙 oğluşumuzun adı Oğuz Kağan olucak👼🏼💙 bir haftadır hissediyorum miniğimin küçük küçük tekmelerini çok güzel bi duyguymuş çok şükür💕
Sedaakmak Hemsire5765 bende çok korkuyodum niye hala hissetmiyorum diye ama herkeste aynı olmuyomuş hissetme zamanları sizin kaç haftalık ?
Mksdl 2 yıllık evliyim ve haziranda Allahım nasip ederse bende oğlumu kucağıma alacağım. Ayaz ismini bende çok istiyordum fakat karar değişikliğiyle Yavuz Selim koyacağız inşallah. 💙💙💙
BurcuUur Bende haziran başı mayıs sonu doğurucam Allah izin verirse benim de oğlum olacak Cihangir koyacağız ismini 3 yıllık evliyim 3 yılı da geçti hatta
Merve98 Bende 5 aylık evli 5 aylık da erkek bebeğe hamileyim ilk denemede sonuç alanlardanım babamızın ısrarıyla Doruk Kağan olucak inşallah 💙👶🙈
deletedmom01 PeLnBoraKeskin Bende haziran annesiyim ama kızım olcak 😊 Ayaz ismi cok güzel bence 😊 oglumuz olsaydı ben ege istiyorum esimde alpaslan istiyordu nasip olmadı😊 ama kartal ege'de çok güzel bilemedim şimdi😊😊
Yasminn Bende Haziran oğlum olacak kısmetse miraç ismini düşünüyorduk bizde ama dün bi arkadasım da kız ismi olarakta kullanılıyor dedi kafam karıştı iyice hic duymamıştım kızlarda bugün 21 haftalık olduk bizde vakit durdu sanki ya
Yasminn Zera_ER kendimizi de oyle alıştırmıştık ya aslında ben kerem ismini seviyorum onu da eşim istemiyor miraç dedim hemen beğendi simdi o miraç diyor ama ben soğudum sanki bu defa da
Zera_ER Yasminn denizde hem kız hem erkek ismi bunun gibi bisürü isim var ☺ Ama kalbine en cok hangisi siniyosa onu koy yinede 🖤