Sezgin Zeynocan23 amin canım sağolasın o zaman çıtçıtlı da koyayım bir pakette bez atayımnarabaya 40 tane var bi pakette. sezryn veya normal olacağı da belli değil de ben bol bol koyayım bari ile gideceğim çünkü doğuma🤗
vnhrsmrgl Zehra2780 valla o kadar acik ve net olmus ki cok tesekkur ederim. Telefonuma kaydettim. Bi kac eksigim varmis. 🤗
Zehra2780 vnhrsmrgl meme ucu kalkanı genelde silverettenin gümüş kapağı kullanılıyor fakat fiyatı 300-400 arası memelyn ise bal mumundan yapılıyor aynı işlemi görüyor fakat 40 lira kadar bişey göğüs çatlağı için internetten bakarsan görürsün canım 🌸
Gzddlk vnhrsmrgl https://www.eczaa.com/memelyn-meme-ucu-catlaklarina-karsi link attım canım memeleyn göğüs ucu için buradan inceleyebilirsin.Bende alacağım bu üründen doğal ve doktorlarda öneriyor
Zehra2780 Reykzy hayır canım ince o yüzden üzerine kilot giyebiliyorsun kaba durmuyor ki zaten geceliğin altından çokta belli olmuyor . 🌸
Reykzy Zehra2780 ay iyi bari doğum yaptık diye de salmayalım iyice şu emzirme sütyenine bi sinir oldum babaanne sütyeni gibi giydim denedim de kötü hissettim :( memelerim sarkmışta toplayamıyo gibi duruyo
vnhrsmrgl Gzddlk tamam canim gorunce anladim🤦♀️😁 bende civilden aldim silikon koruyucu. Umarim catlaksiz agrisiz olur da hic bunlara gerek duymayiz🤗
vnhrsmrgl Sis valla herkes farkli soyluyo ya da hastaneden hastaneye degisiyoda olabilir hic bi fikrim yok. Ama benim duydugum citcitli badiler gobegini rahatsiz edebilecegi icin zibin giydirmiyolarmis..
Zehra2780 Reykzy hahaha yok canım benim kendini salöak değil destekli normal sütyenler kullanman yalnış zaten sütün sağlıklı biçimde gelmesi için 40’ın çıkana kadar mecbur 🤷🏻♀️
Yesim_dmrcn 35. Haftaya girdim başladım çantama. Çevre baskısı geç kaldığımı söylüyo😀 36 gibi tam hazırlarım bi daha bekleme modu
istkizannesi Zehra2780 canım bu memelyn nedir çatlaklar için sanırım tecrübe ettiniz mi işe yarıyor mu sahiden?
Zehra2780 istkizannesi hayat kurtarıcı diyebilirim. Şiddetle tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz 🌸