niiloyy temmuzonbir eller serbest 2 li olanı aşkım Mochi felan da vardı çok bir fiyat farkı yoktu arada bunun memnuniyeti daha çoktu eller serbest hep bu civarlarda inşallaaah işimizi görür de yoksa sıkıntı 😂😂
temmuzonbir niiloyy inşAllahhhh bol bol sütün olur yavrun bol bol emer gerisini de sağarsın aşkım 😘😘 yoksa o parayı düşünüp uzaklara dalarım ben 😂😂
merveeei temmuzonbir aynen canım benimki bu değil bu silikon bende diyorum e bebekte bu kadar mı kazıklandım 😂
temmuzonbir merveeei 😂😂 yok yok kazıklanmadın hatlar karıştı 😂 ben aslında philipsin otomatiğini beğeniyorum ama onu doğumdan sonra alıcam duruma göre eğer hiç sütüm olmazsa boşuna gitmesin o kadar para dedim
gamzeakarsu17 zeyzey99 neden ihtiyacınız olup olmayacağını bilmeden pompa alıyosunuz alıpta hiç kullanmayan arkadaşlarım var ondan uyarıyorum
zeyzey99 gamzeakarsu17 o zaman doğurunca ihtiyaca göre mi alalım yeni ve hevesli anneyim maruz görün bilmiyorum 😅
berry92 Momcozy kullanan oldu mu? Mochi ve lansinoh çabuk bozuluyor dedi hep çevrem:( bi manuel pompa alıcam avent, bi de momcozy mi alsam diye düşünüyorum.