zeyzey99 Doğumuma çok az kaldı ve göğüs pompası almak istiyorum ama ilk gebeliğim tecrübem yok hangisi işime yarar bilmiyorum yardımcı olur musunuz tecrübeli annişlerim 🌼
temmuzonbir zeyzey99 ben şuanlık lansinoh manuel aldım boyna asılandan, çünkü kullanamayıp öylece kenara koyan arkadaşlarım var, ihtiyaca göre daha iyi pahalı bir şey alırım diye düşünüyorum
minigim038 zeyzey99 12 gün oldu dogum yapalı ben mochi kullanıyorum çok güzel takıyorum işimi yapıyorum
derya_1010 zeyzey99 ayy bende alamadım ya herkes farklı bişi söylüyor karar veremedim lansinon sayfasında elektrikli olan var o nasıl bilemedim seni takip edeyim bende en iyisi 😅
gamzeakarsu17 zeyzey99 neden ihtiyacınız olup olmayacağını bilmeden pompa alıyosunuz alıpta hiç kullanmayan arkadaşlarım var ondan uyarıyorum
zeyzey99 temmuzonbir evet çok pahalı bende kullanmayıp kenara atmak istemiyorum eller serbest çok iyi diyen de var boş para vermeyin çekim gücü zayıf elektrikli alın daha iyi iş görüyor diyende kafam allam bullak oldu
temmuzonbir zeyzey99 ben bi denemek için aldım ya eğer verimli olmazsada üzülmem indirimde şuan 525 e aldım belkide hiç kullanamayacağım çok para vermek istemedim
2kids1mom Aventin aldım çok memnun kaldım bazen tek göğsümü emiyor diğeri kalıyor hemen sağıyorum yada eve süt bırakmam gerekiyor kullanıyorum. Güzel kullanışlı çekim gücüde iyi fiyatı aldığımda 2800dü internetten aldım 5-6 ay önce
Cnuryasar 2kids1mom memnun kaldın mı canım benim göğüs ucum küçük daha önce bebebao ve babyme kullandım memnun kalamadım avent gördüm almak istiyorum bir de lansinoh elektrikli kalmamış galiba sitelerde
temmuzonbir merveeei aynısı olduğuna emin miyiz hahahahaah vallahi 525 e aldım linkini koyayım belki aynı değildir https://ty.gl/gxx13la0e0mn4 510 A düşmüş 😂
merveeei temmuzonbir aynen canım benimki bu değil bu silikon bende diyorum e bebekte bu kadar mı kazıklandım 😂