kpsslibiranne melisayksl ne demek ben her işimde uygularım rabbim de karşılıksız bırakmadı hiç . Güzel haberlerinizi bekliyoruz yazın çıkınca sonuçlar 🥰
melisayksl kpsslibiranne tabi kiiii çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin🩵
blnmyld melisayksl İşte risk çıktığı için böyle endişelendiriyorlar için rahat etmeyecekse fetal dna yaptır garanti olsun
gmzmrtt melisayksl iyi yapmışsın canım aklında kalacağına yaptırman iyi olmuş kaça yaptırdınız. On onbeş güne çıkar sonuçlar %99 doğru oluyor.
Ayss1907 melisayksl banada demişti kalpte parlaklık var ama doğuma kadar geçiyor diyip üstünde durmamıştı bir sıkıntı olmadı çok şükür kalbini ferah tut doktorlar her türlü önlemi almak için bazen biraz fazla olumsuz şeyler söyleyebiliyorlar
kpsslibiranne melisayksl yaa gözünüz aydınn sağlıkla gelsin miniğiniz 💖 çok sevindim adınıza. Ben de son kontrolümde parlaklık olmadığını öğrendim 🤲🏻
Didooo_ melisayksl gönderiniz az önce önüme düştü tam okuyup içimden dua ediyordum ki sonucunuz temiz çıkmış🥹 Çok sevindim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
melisayksl Didooo_ aminnn darısı sonuc bekleyen herkesin basına cok zor bi sürec kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ama sonuc böyle güzel olabiliyor cok şükür 🥹💖