Kelebekkkk34 sevimlipandahii Allah korusun yaa. Benim kendi doktorum dedi korkulcak bişey yok dedi ama gel de içime anlat bunu
pofidikanne Kelebekkkk34 benimkide aşağıda ya ama doktorum hiç negatif konuşmadı sen yine de ayaklarını havada duracak şekilde uzan inşallah yukarı çıkarlar
Kelebekkkk34 pofidikanne benim doktorum da kötü konuşmadı ama analık işte insan düşünüyo🥹 sağlıkla zamanında kucağımıza almak nasip olsun insallah
pofidikanne Kelebekkkk34 amin inşaAllah 🌸 üzülme elde olmuyor haklısın ama dua et iyi olur inşallah 🤲🏻
mervenur0200 Kelebekkkk34 ayni durumu yasadim 2hafta sonra gittigimde geri dônmüş makat gelisliydi panik yapmayin suan 32+2yiz 😇
Kelebekkkk34 mervenur0200 ay çok sevindim ya maşallah 🥰 benimle aynı haftalarda mı doktor böyle bişey söylemişti çok merak ettim. Ben de 2 hafta sonra gitcem inşallah ben de güzel haberler alırım
mervenur0200 Kelebekkkk34 aynen 13haftaliktim ne desem icinizi rahatlatamam ama gidince kendiniz rahatlayacaksiniz suan bile surekli dönüyor bi gidiyorum yerlesmis diyor bi gidiyorum makat gelisli dönmüş diyor 😇