Kelebekkkk34 Kızlar 12 haftalık gebeyim bugün kontrolde doktor herşey yolunda ama bebek biraz rahim ağzına doğru yerleşmiş ara ara kanaman olabilir dedi. Başına gelen var mı ya büyüdükçe yukarı çıkar mı doktor sorun yok dedi ama ister istemez panikledim
Asill01 Kelebekkkk34 kanama olmadı ki sende değilmi hepimizin rahimde zaten büyüdükçe yukarı cıkıo zaten canm
blnmyld Kelebekkkk34 Çıkar hep aşağıda duramaz ya büyüdükçe ister istemez çıkacak yukarıya ama fitil kullanmanı isteyebilir doktorun progestan rahim ağzını kapalı tutmak için
temmuzonbir Kelebekkkk34 daha çok küçük çıkar yukarı o endişelenme canım, çok ayakta kalma çok zorlama kendini ara ara soluna doğru uzan
sevimlipandahii Kelebekkkk34 bazı doktorlar insanı gerçekten korkutuyor gibi hissediyorum geçen bı kontrolde bana da bebeğin omurgasinda bı sorun var gibi dedi sonra yok eli o pozisyonda Bende haliyle baya tedirgin oldum kendi doktoruma gittim apar topar oda baktı hiç bisey yoktu bebek gayet iyiydi hemen panikleme elinde değil ama işte 🥹💕🐣
Kelebekkkk34 blnmyld kalçadan iğne progestan kullanıyodum zaten canım tüp bebek olduğu için ona devam edicem 2 günde 1 vurulmaya devam et dedi. İnşallah bidahaki gittiğimde yukarı çıkmış olur😢
Asill01 Kelebekkkk34 korkma canm dinlenirken ayagının altına yükseklik yap bide eğilme kasıgı zorlama yeter
Kelebekkkk34 Asill01 tamam canım daha çok dikkat ediyim bakalım 2 hafta sonra daha rahatlatıcı şeyler duyarım inşallah
Asill01 Kelebekkkk34 12.haftayı atlattıktan sonra allahın izniyle korkma artk canm büyüdükçe cıkacak yukatı zaten
Kelebekkkk34 sevimlipandahii Allah korusun yaa. Benim kendi doktorum dedi korkulcak bişey yok dedi ama gel de içime anlat bunu