aynurella_85 kahvekedi sukur canim iyi yapmisin ya dualarim seninle ben buyuk sise maden suyu aldim kucul degil canim bir bardak yetermi icsem gunde
allyslife aynurella_85 beklemedeyiz canım, ara ara minik sancılar yokluyor ama düzenli bir şey yok daha vakti var belli ki
sehesu aynurella_85 bebek benimle eğleniyor heralde 😂 dün gece belime ağrı girdi yarım saat süre içinde sık sık yine durdu 38 olduk sen nasılsın canım 💕
aynurella_85 sehesu valla canim 37,4 um bel agrisi gecmedi gece kac defa mide yanmasi kaldirdi beni bekliyoz hayirlsii
Somys sehesu uygulama 11 gün gösteriyor 🥴 38+4 bitsin istiyorum bir yandan da korku sarıyor napcam diye off off
Aysenur_5312 Somys aynı durumdan bende muzdaribim yaa 39,2 olduk halen tık yok gelsin artık yaa daha kimsecikler doğurmamış sanırım
Somys aynurella_85 bende yeni geldim drdan şimdiden sonra sancıları bekliycez dedi salı yine çağırdı 🥲
aynurella_85 Aysenur_5312 valla ya dogru kiz tik yok bende 38 olucam senin baya olmus 39 hicmi tik yok canim
Somys aynurella_85 evet evet evdeyim kontrole gitmiştim nts de sancı çıkmadı bende de tık yok zaten salı günü yine çağırdı dr … Makatti düzelmiş şimdi kilosu 3.5 olmuş şimdiden sonra sancılarının gelmesini bekliycez dedi Dr 🥲
Aysenur_5312 aynurella_85 malesef canm az önce nst çektirdik açılma dahi yok o kadar da yürüyüş felan yaptım
papatyaseverrrrr aynurella_85 henüz haftam erken olduğu için birşey yapmıyorum bakalım haftaya kontrolüm var nst ye gireceğim sancım çıkacak mı
sehesu aynurella_85 bugün 38 olduk nst de yine sancı ciktj 2 kez nst çektik bebek kanala girmemiş ama sancı olursa gel dedi