sehesu aynurella_85 şuan bişey yok canım dün yine ara ara belime ağrı giriyordu da bugün yine bişey yok sen nasılsın
aynurella_85 aynurella_85 ne yaptiniz kizlar nasil gidiyor bende agridan arada uyaniyorum size yaziyim dedim geri uyuycam
kahvekedi aynurella_85 bugün hareketleri biraz az gibi ediyor ama sanki çok değil ne bileyim anlamadım gözlemlemeye çalışıyorum sen nasılsın
aynurella_85 kahvekedi agrim var canim sirt mide yanmasi halsizlik vucuta alt kisimda agri valla hayirlisi allah allah hareketi niye azaldiki aynen canim takipte kal bende burda mi okudum sade maden suyu mide yanmasina iyi dediler arkadas ama kim hatirlamiyom ne kadar icilmeli valla hakimizda hayirlisi olsun son evreler canim ya
kahvekedi aynurella_85 geçmiş olsun sana da canım. Doktorum bana her gün bir tane maden suyu iç kesinlikle dedi. Ay sorma en son akşam üstü dayanamadım gittim NST’ye bağlandım çok şükür bir sıkıntı yokmuş öyle içim rahat etti🫠🫠
aynurella_85 kahvekedi sukur canim iyi yapmisin ya dualarim seninle ben buyuk sise maden suyu aldim kucul degil canim bir bardak yetermi icsem gunde