aynurella_85 kahvekedi evet ya bendede mide yanmasi bel agrisi ayakta duramiyom fazla guc hic yok vucuta az kaldi insallah en azindan sohbet ediyoruz kafamiz dagiliyor dua ediyoruz birbirimize o en guzeli
kahvekedi aynurella_85 evet bir yemek yapınca bile ağrı oluyor ama çok şükür yine de. Sağlıkla bir kucağımıza alsak artık sabırsızlık başladı😄
aynurella_85 kahvekedi evet aynen o en kotusu canim yemek yaparken yatarken valla artik beklemedeyiz bakalim doktorun yarin ne diycek senin yarin duyariz canim insallah🤲
aynurella_85 kahvekedi ay ayaga bir kalktim kasigima baski oldu igne gibi batma valla kuzlar son evrelerdeyiz hayirlisi valla
aynurella_85 ilknur22 ay canim gecmis olsun limonlu su yap ic mercimek corbasi bol limonlu son haftalarda hamilelikte hic cekilmez insallah hemen sifa bulursun canim
ilknur22 aynurella_85 amin amin inşallah aşko tam 40 haftalık olduk hasta olmadım olmadım son haftaya geldim anam ağlıyor
aynurella_85 ilknur22 ay canim ya bol bol dinlen evet aon hafta ve grip berbat olur ya rabim sifa versin insallah
kahvekedi aynurella_85 sabah kontrole gittim hala dönmemiş. Haftaya tekrar gel yine dönmemiş olursa sezeryan olur büyük ihtimalle dedi ya🥲🫠🫠
aynurella_85 bisenorita bende canim bel agrisi var kasik agrisi agirlasiyorum mide yanmasi cabasi ya 37 haftadayim bana zaman az da olsa var ama tabi son haftalar agirlasiyo
aynurella_85 bisenorita senin ondeymis canim erkek gec gelir derler ya bakalim benim rabim yardimcimiz olsun canim