ilknur22 aynurella_85 bu senenin bebeklerinin keyfi yerinde bende o yüzden gelen giden yok çevremde erkek bebekleri olanlar 36 37 38 haftada doğum yaptılar 😂
aynurella_85 bisenorita demi rahatlama geliyor dusunsene ayaklarimi alicam nasil yapcam diyorum baya zor her haftasi🤣
bisenorita aynurella_85 dün gece hafif sancılarım vardı ama geçmiş şimdi de baskı hissediyorum ama ne olacak bilmiyorum
sehesu aynurella_85 şuan bişey yok canım dün yine ara ara belime ağrı giriyordu da bugün yine bişey yok sen nasılsın
aynurella_85 kahvekedi ayni canim bel agrisi uykusuzluk yarin guzel gecsin insallah yarin haberini aliriz canim
kahvekedi aynurella_85 evet bende de uykusuzluk var akşamları da biraz bel ağrısı oluyor en çok zorlayan mide yanması zaten hiç geçmiyor😪 İnşallah canım
aynurella_85 bisenorita iyiyim sukur bel agrisi ayakta duramiyorum bende gece uykularim zor bendede baski oluyor alta bazen ama bakalim bekliyoz
zelihakoyunn sehesu Benim aşağıda iğne batması gibi oluyor baskı yapıyor aşağı ağrım oluyor arada 30+4 üm son 66 gün kaldı tahmini doğum tarihimiz 25 Kasım görünüyor
aynurella_85 kahvekedi evet ya bendede mide yanmasi bel agrisi ayakta duramiyom fazla guc hic yok vucuta az kaldi insallah en azindan sohbet ediyoruz kafamiz dagiliyor dua ediyoruz birbirimize o en guzeli