Lodoss dilansez hiç anlamıyorum canım gönlünden geçen olsun inşallah daha çok küçük benim anlayacağım gibi değil 🙏🏻🌸
dilansez zeyuss hayır demedi haftaya cuma gel o zaman tahmin yaparım dedi 🥲 çok ta merak etmiştim ama olmadı
SuEr_Tu1512 vanilyalibuse Sağlıkla kucaklayalım inşallahhh 🤲🏻💖 Şimdi bide isimle kıyafet arayışına gireriz 🥹🥹
SuEr_Tu1512 asiii_ Normal normal hiç korkma bakarsın önde gider, bakarsın gününde gider hiç sıkıntı etme doğcağında gününü yakalıyor o
asiii_ SuEr_Tu1512 benimde bi hafta önde gidiyo ama en başından böyle zaten. Bugünki doktora ilk kez gittim sordu özelikle hep mi böyleydi diye ne bileyim takıldım özelikle sorunca
SuEr_Tu1512 happyela Evet boş iki oğlumun bacak arasıyla karşılaştırdım bu bildiğin boş inşallah 2 hafta sonra bişey belirmez 🥺
asiii_ SuEr_Tu1512 gelmişken üçlü taramanı yaptıralım dedi kan verdim bi sorun varmı diye sordum tarama temiz cıkarsa sorun yok dedi şükür :) iki hafta sonra tekrar gel dedi bakalım nolcak inşallah değişmez
SuEr_Tu1512 asiii_ yok be takılma bende doktora sorarım neden böyle diye de normal der hep sorun olsa söylerler zaten
SuEr_Tu1512 asiii_ Senin başka çocuk var mıydı ya 🤦🏻♀️ Kafam o kadar dolu ki herşey karıştı şuan herkese ayrı ayrı cevap verdim bide üşenmeden sağolsun herkes de yazmış 🫶
SuEr_Tu1512 asiii_ Bana da üçlü yaptırcan mı dedi önerir misiniz dedim yaptırsan kötü olmaz dedi 10,15 gün sonra gel madem yapalım dedi 2 hafta sonra aynı cuma günü gidicem tekrar
SuEr_Tu1512 happyela Çok şükür çookkk 🥹🥹 Bak iki oğlumun bacak arasını atıcam onlarla bi karşılaştırsana🤭
dilansez SuEr_Tu1512 doktor yapısından 11. Haftada anlaşılamayacağını söyledi henüz gelişim sürecindeymiş dedi