dilansez renasrenas 10 haftalık usg lerde tahminleriniz doğru çıkıyor mu 10 Haftalık olunca çok belli olmaz mış Diye duymuştum da
Meral_63 SuEr_Tu1512 hayırlısı olsun inşallah gülüm 🫂🥰 istediğin oluyur 🥺🥹 Benim de istediğim olur inşallah 15+0 olduk
kf07 SuEr_Tu1512 kesin kız canım haftan da çok küçük değil benim 13 haftada detaylıda çıkıntı vardı ben bile görmüştüm… Ayyy çok sevindim ya dün gece senin için çok dua etmiştim bir kız evladında olsun diye❤️❤️🥹🥹
miyopmom dilansez evet açı yukarı doğru bakıyor erkek olabilir ama tam emin değilim yinede kıtada benziyor biraz
dilansez miyopmom bugün 11+2 olduk doktora gideceğim tahminde bulunur mu bilemiyorum usg atsam tekrar aldıktan sonra tahmin yapabilir misiniz 🥰
cerencyz SuEr_Tu1512 yaaa ben de size kız demiştim baş yapısına göre öyle hatırlıyoruum çok sevindim benim de kızım olacakmış doktorumuz %90 demişti bakalım pazartesi tekrar gideceğim değişmemişse🥹🥹💖💖💖
annelik5601 SuEr_Tu1512 canım sana çoğunluk erkek mi demişti sanki maşallah sen çok istiyordun artık değişmez umarım gönlünce olsun😍😍
dilansez zeyuss hayır demedi haftaya cuma gel o zaman tahmin yaparım dedi 🥲 çok ta merak etmiştim ama olmadı
SuEr_Tu1512 asiii_ Geldim geldiimm evdeyim anca 😮💨 Kız bebişimiz şuanlık 2 hafta sonra gidicem yine inşallah değişmez 🙏