Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 gelecek yanına camım bol dua sabır inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz sen nasıl oldun 2 gündür yoksun aklımız kaldı
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 iki gündür hastanedeyim bi ben biliyorum ne yaşadım bi Allah başıma neler neler geldi allahım kimseye yaşatmasın kendimi iyi hissedince gelicem size anlatıcsm 🥹
benimsin21 zeynepyldrm_07 Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İns biran önce iyileşir. Üzme kendini. Senin durumun nasıl iyi misin?
leylizer zeynepyldrm_07 kız bebekler güçlü olur , ablam yenidoğan yoğun bakım hemşiresi 15 yıllık , kızlar hep çıkıyorlar erkeklere göre daha güçlüler der hep, sağlıkla evinize götürün keyifle büyütün inşallah
delalinannesi zeynepyldrm_07 Rabbim şifa versin inşallah üzülme annesi iyileşecek Allah’ın izniyle ❤️
beautiful_ zeynepyldrm_07 çok geçmiş olsun kuzum Rabb’im tez vakitte sağlık ve sıhhat ile kucağına alıp eve gitmeyi nasip etsin Rabbim acil kalıcı şifalar göndersin ❤️
benimsin21 zeynepyldrm_07 Allah büyüktür iyileşick inş. Üzme kendini sütün kesilmesin sürekli sağım yap bebeğin için onun sana ihtiyacı var kendini öyle bırakırsan kızın kimden güç alck. Sen güçlü ol ki kızın da senle beraber güçlü olsun❤️
ayferbyrz zeynepyldrm_07 Rabbim bebeğini sana bağışlasın şafi isimiyle şifa versin İnşllah küçük kalbine güç kuvvet versin sağlık versin İnşllah dualarım seninle canım benim 🤲🏻🤲🏻🥺
ayferbyrz zeynepyldrm_07 Rabbim İnşllah bebeişini kucağına sağlıkla almayı nasip edicek güçlü ol annesi bebeğin için güçlü ol dualarımız seninle bebeğinle 🤲🏻🤲🏻