zeynepyldrm_07 Doğum yaptım kızım yoğun bakımda ciğerleri ilthap kapmış nefes zor alıyor lütfen dua edin
emosunanasi zeynepyldrm_07 Canımmö🥺🥺çok geçmiş olsun ahhh İnşallah bi an önce çıkar bebişin sağlıcakla sen hastanede misin?
egeemomms zeynepyldrm_07 canım çok geçmiş Rabbim şifa versin biran önce kavuş yavruna inşallah 🥺🤲🏻sen nasılsın iyi misin?
kalbimdekiminik zeynepyldrm_07 çok geçmiş olsun ya 🥺💗yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah sen de üzülme canım
zeynepyldrm_07 emosunanasi hastanedeyim valla bugün doğum yaptım uzun uzun anlatıcam çok değişik duygular içindeyim kimin duası kabul olur bilmiyorum bol bol dua edin lütfen 🥹
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 ay Allah’ım şifa versin canım benim inşallah en kısa zamanda düzelir kavuşursunuz 🥺🤲🏼
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 inşallah ya odada bebeklerin sesini duyunca keşke kızım da yanımda olsa diyprum çok zor bi süreçten geçtim 🥹🥹
kincikupelikiz zeynepyldrm_07 çok geçmiş olsun Rabbim iz kalmayan hayırlı şifa nasip etsin tez vakitte afiyetle evinize dönün inşallah 🫂
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 gelecek yanına camım bol dua sabır inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz sen nasıl oldun 2 gündür yoksun aklımız kaldı
mimika zeynepyldrm_07 Rabbim tez vakitte şifa versin kavuştursun sizi. Her nerde hasta varsa Ya Şafi isminle şifalandır Ya Rab, aminnnn