Gulsah7171 ecedrsvm ben aldım canım hatta bayada kaliteliydi bu kadar beklemiyordum mesela ben senin şansına mı öyle olmuş ne oyun halısıda aldım ben
Gulsah7171 Nursemomm canım inan öyle değil bende resimde gördüm kötü bu dedim bakmaya gittim aldım çıktım resimle alakası yok ürünün ve gerçekten kaliteli şaşırtıcı Bi durum
Deletedmom133 ecedrsvm ben tam takım aldım 60 tl para verdim gayet kaliteli tavsiye ederim linl atabilirim
Deletedmom133 Sevvalacr https://www.hepsiburada.com/dunya-plastik-bebek-kuvet-seti-5-parca-p-HBV000005LUM1?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQjw1pblBRDSARIsACfUG10sRKFwllcSbiB-SKO0eG_TfegxDKUqUxClBDPU94hgaqcM3w5c9TYaAhUTEALw_wcB zam gelmiş birazcık ben indirimdeyken almıştım ama gayet güzel
Melegimm2121 Bende 3 sene önce kızım için almıştım inanirmisiniz bilmem ama halen içinde yıkanıyor çok sağlam yeni cıkanlardamı sorun var yoksa size denk gelmiş bilemedim
Mmmx-ray ecedrsvm oğluma kullanıyorum çok memnunnum ebebekte emsal setleri 100 tl gerek Yok aynı plastik valla