ecedrsvm Bugün öğle arası A101 e uğrayıp mavi banyo küveti alayım dedim kasadan alıp çıkarken çatlak olduğunu fark ettim . Ürün kalitesi çok kötü almayın bence arkadaşlar . Üstüne bir de iade almamak için beni çok uğraştırdılar hamile halimle. Ben kırmışım , iade hakkım yokmuş .
Burcak61 ecedrsvm benim annem de sabah bana alırken beyazı kırık dedi kasada farketmişler orada değişmişler yeşilini almış güzel dedi bana ilginç değişim yapmamak için zorlamaları mağazadan mağazaya değişiyor
BurcuKurtSorgu ecedrsvm geçenlerde sabah sabah kalkıp bim e geldi diye gittik bitti dediler bugün de saat 13.00 gibi a101 e gitti eşim ve küvetle döndü şok oldum. Ama görünürde bir sıkıntısı yok. Bilemedim 🤷🏼♀️ bence gayet güzel yani sonuçta leğenin büyüğüne 140 tl vermeye gerek yok.
Cemrenin-yavrulari ecedrsvm canım ben 3 sene önce oğluma A101 den almıştım hiçbir sorun yaşamadım bugünde kızıma aldım 😍 kalite olarakta inanki dışarıdakilerle aynı. Hee dersenki 200 tl lik marka küvetlerden alıcam onların kalitesini tartışamam ama gereksiz para
SeymaYldrmAkpunar ecedrsvm Ben kızım doğmadam önce aldım gelmişti birkaç ay önce kızım 3 aylık kullanıyorum gayet memnunum sizin başınıza bi talihsizlik gelmiş 🤔
Pdr Ben almadım ama az önce a101 e baktım çok beğendim, almamış olsaydım alırdım hem geniş hem derin hoştu.
Melike35 ecedrsvm kasada kız bardağı kendi hatasıyla kırdı onu bile almak istemedi Pardon da ben değil sen kırdın diye sert bi dille söyleyince yenisini getirdi bardağın
Salmanc Kaliyesi bence sevi bebeyle falan aynıydı ve gayet güzel yere düşürdm ben bişey olmadı sizinkisi üründe depoda falan kırıkmştr bizim kasadaki öocuk abla evde gideri dene su götürürse getir geri fakan da dedi 25₺lik üründen ancak bu kadar olur 55₺ diğer markalar tek kübeti
Nursemomm ecedrsvm katalokta bende gördümde daha resimde belli nasıl olduğu ona o parayı vereceğinize ben en son chicco da gördüm aldım küvet maşrapa kova filesi falan set halinde 150 ama çok sağlam ve büyük yani sonuçta bi kere alıncak bişey uzun zaman kullanılır
Gulsah7171 Nursemomm canım inan öyle değil bende resimde gördüm kötü bu dedim bakmaya gittim aldım çıktım resimle alakası yok ürünün ve gerçekten kaliteli şaşırtıcı Bi durum
glsmdncr Bende a101 den aldim ama gayet kaliteli. Alirken sagina soluna baksaydiniz keske. Belki sizin oraya gelenler tirda filan bisey dustuyse ustune ondan catlamistir. Urunu kaliteli bence