srcck baharmommy benimde 8. Günde 185 ti bugün 10. Gün 403 olmuş canım geç döllenme benimde yumurtlamayı geç görmüştüm . Önemli olan düzenli artması 🙏🏻
baharmommy srcck Ayy aynı dönemdeyiz 🥰 yarın benim de 10.gün olacak kan vericem sabahtan, inşallah beklenen artış olur 🙏 hayırlı olsun senin de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🌸
srcck baharmommy inşallah canım ben beta vermeyeceğim artık doktorum haftaya çarşamba gel dedi umarım sağlıkla görebilirim 🥹 senin de umarım sağlıkla artar değerin haberleşiriz yine 🙏🏻🥹 inşallah güzel haberler alalım canım
baharmommy icran Dilos3434 2prensesannesiiii Kızlar bugün peçeteyle sildiğimde kahverengi bir kan gördüm bu normal mi? Çok gerildim tekrar görürsem doktora gideceğim
Dilos3434 baharmommy yerleşme kanaması veya lekelenmesi olabilir Ben bunu doktora sorduğumda ilk haftalarda kanama gibi durumda direk acile gel demişti Kendini korkutul stres yapmayın tekrar yaşarsan kan gibi gelirse bekleme git bol bol da dinlen ilk zamanlar çok önemli
icran baharmommy selam canım korkmanı anlıyorum ben suan 7 haftalığım iki haftadır lekelenmelerim var kahverengi progestron başlattı doktor sende görün bi sana da başlatsın
baharmommy icran randevum perşembe günü , inşallah devam etmez ederse doktoru arayıp daha erken gideceğim. Teşekkür ederim canım 🙏