baharmommy Merhaba 8 gün gecikmem var, regl gecikmesi 1 haftayı geçince bugün kan verdim, beta-hcg 118,50 çıktı bu gecikme süresi için az mı yoksa 25 üstü olması mı önemli sadece? Ne zaman kadın doğum doktoruna gitmeliyim?
emine136 baharmommy hamilesin canım hayırlı olsun bazen geç döllenme oluyor o yüzden dır gayet iyi doktor a git canım 🤗
Dilos3434 baharmommy baharmommy hayırlı olsun 🥰 ben 183 degerle öğrendim öğrendikten 10 gün sonra muayeneye gittiğimde kese varfı bebek yoktu onuda 2 hafta geçtikten sonra gel demişti gittiğimde çok şükür bebekle kalp atışını duymuştum. Erken gidersen bişey görmeyebilirsin
mimika baharmommy 2 gün sonra tekrar kan verin 2 katına cıkınca 2000lere gelmesini bekleyin dr a randevunalıp gidin kesr görmek için.
icran baharmommy Meraba kendimden örnek vermek istiyorum bende Picos var geçen ay 19 unda kan vermiştim gecikmenin 3. Günüydü sanırım negatifti sonra 26 sında tekrar verdim ve beta 75 çıkmıştı suan şükür 6 buçuk haftalık olduk yarın kalp atışını duyacaz inşallah
baharmommy mimika reyhan03K emine136 teşekkür ederim 🙏 🌸☺️ bir sonraki kanı vermek için sabırsızlanıyorum umarım beklenen şekilde artış olur. Şimdilik sadece tahlil mi vermeliyim yoksa Pazartesi direkt randevu alayım mı? Folik asit gibi takviyelere başlatır mı doktor? Aylardır nutraxin iron Max kullanıyorum, devam etmemde sakınca var mı acaba 🤔
baharmommy Dilos3434 teşekkür ederim 🥰🌸 183 ile ilk gördükten sonra düzenli kan verdiniz mi ? Artışınız nasıl oldu?
baharmommy icran anladım aslında gecikme çok olsa bile geç döllenme olabiliyor. Bu yorumunuz rahatlattı beni 🤗 hayırlı uğurlu olsun sizin de 🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
reyhan03K baharmommy hamilesin canım kadın doguma git tabiki 2 güne 1 2 kat artması lazım sağlıklı hamilelik için takipte olun
Dilos3434 baharmommy kan vermeye devam etmedim bayram tatiline denk geldi dokuz gün boyunca bekledim hastane açılınca randevu aldım kadın doğuma gittim orada keseyi gördük 14 gün sonra da bebegimi gördüm
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI baharmommy hayırlı olsun hamilesin 💖 geç döllenme olabilir zaten bundan sonra önemli olan artış nasıl ilerliyor ona bakmalısın 2 günde bir kan verebilirsin🥰
MorKelebek54 baharmommy hamilesiniz evet iki gun ara ile kan verip beta takibi yapin. Bu deger 8 gun gecikmeye normal mi bilemiyorum. Ama dedigim gibi iki gun ara ile beta takibi yapin iki katina cikarsa saglikli gebeliktir. 🌸 hayirli olaun saglikla gelsin insallah 🥹
mimika baharmommy 2 gün sonra tekrr kan verin 2 kat arttıgında inş , sonra beklemeye geçin 2 günde bir iki kat artış olcak sekilde hesaplayıp en az 2000 olunca dr a randevu alın gidin Ancak hemen bir 400mg lık folıkasıt alıp başlayın, dru beklemenize gerek yok hamilelkten çnce bile baslıyoruz foliğe
baharmommy icran Dilos3434 2prensesannesiiii Kızlar bugün peçeteyle sildiğimde kahverengi bir kan gördüm bu normal mi? Çok gerildim tekrar görürsem doktora gideceğim
2prensesannesiiii baharmommy hamilesin canım sağlıcakla al kucağına ben kızlarımın birini 103 birini 100 değerle öğrendim 🥰
2prensesannesiiii baharmommy sağolun sizin mucizenizi de allah bağışlasın 🙏🏻✨💓ben de 3. düşünüyorum bu ay sonu pozitif sonuç elde ederim inşallah biraz sorun yaşıyorum 3 . için
baharmommy 2prensesannesiiii inşallah dilediğiniz gibi sağlıcakla üçüncü bebeğinizi de kucağınıza alırsınız 🌸❤️ Allah sağlık mutluluk versin 🙏