emosunanasi kalbimdekiminik Aynen doğru hatırlıyorsun bacım 6 bin di kampanya mı indirim mi ne var dedilerdi çeşit çeşit aşırı güzellerdi öyle almıştım hatta iki tane almıştım ben
kalbimdekiminik busbus222_ aynen aşkım almayacağım valla az kalmıştı almama bi sorayım dedim sizlere 😂
busbus222_ kalbimdekiminik hahahah alma tatlım boşver kapının yanına fırlatmak varken ne işimiz olur djshshsh😂😂
bia777 kalbimdekiminik banyo çöp kovamı mı😅 korbell aldım ben zaten indirimde 400 tlye almıştım geçen sene daha kullanmadım 1 ay sonra kullanıcam nasipse
Serapmom1 kalbimdekiminik çevremde doğum yapan çoğu insanın tavsiye ettiği bir ürün, bende aldım çocuk olduğu için sürekli çöp atma durumun olmaz mantıklı bir alabiliyorsan al
smg321 kalbimdekiminik letgo dan ikinci elini aldım poşette muadillerin var onları alıyorum. Ek gıdaya geçince ne yaparsan yap koku geliyor ama ayrı bi çöp kovası oluyo işte 🤣
smg321 kalbimdekiminik ben 4 sene önce almıştım şimdi ne kadar ikinci eli bilmiyorum. Bezi bırakan birisi satıyordu bizim burda
ekiminannesii kalbimdekiminik ilk çocuğumda kullanmıştım işe yarıyor evet. Şimdi ikinciye hamileyim kaldırmıştım yine kullanacağım vermedim kimseye satmadım da 🫣
smg321 ekiminannesii 🤣 bizde çocuk odasına çöp kutusu yapmıştık bez işi bitince şimdi ikinci geliyo tekrar kullanıcaz