pofidikanne kalbimdekiminik olsun be canları sağ olsun bide şu olay var anladıkları zaman tuvaletini yaparken köşelere giriyor o köşe öyle kokuyor ki abowww 😂😂😂
lokismommy kalbimdekiminik olmadı kokulu çöp poşeti alırsın ya a101de çilekli poşet var açıp açıp koklayasım geliypr onu limonlusu falan indirime de giriyor bazen onlar da olur bence ağız kısmı lastikli
dalyaluna35 Bana hediye geldi yoksa alır mıydım tartışılır. Duyduğum kadarıyla ek gıda doneminde kokuyu hapsetmiyormuş. Hafif de olsa kokuyu veriyormuş dışarı. Oncesinde ise gercekten kokuyu cok iyi hapsediyormuş
busbus222_ kalbimdekiminik geçen bi kadının videosunu izlemiştim boşa para verdim diyodu bende öyle düşünüyorum zaten sık sık bekletmeden atıyoruz çöpleri bezleri vs bence boşa masraf canım
kalbimdekiminik busbus222_ aynen aşkım almayacağım valla az kalmıştı almama bi sorayım dedim sizlere 😂
G77 İlk hamile kaldığımda arkadaşım direk al demişti bende ne gerek var eşim hergün işe gidiyor atar dedim evdeki bir çöp kovasını kullanmaya başladım 2 hafta dayanabildim 1 tane bez bile olsa bütün eve koku yayılıyordu aldıktan sonra rahat ettim kovayı alıp normal çöp poşeti ile de kullanabilirsiniz yine de çok etkili
bebek_annesiii kalbimdekiminik Ben daha almadım ama almayı düşünüyorum çok pahalı diyenleri anlamıyorum zaten normal bi çöp kovası olmuş ne kadar en azından bu koku yaymaz üstelik o kadar da pahalı değil ben trendyoldan isticem. 2 küçük bezli bebek olacak evde sonuçta
emosunanasi kalbimdekiminik Aynen doğru hatırlıyorsun bacım 6 bin di kampanya mı indirim mi ne var dedilerdi çeşit çeşit aşırı güzellerdi öyle almıştım hatta iki tane almıştım ben
bia777 Koku yapıyor mu bilmiyorum henüz deneyimlemedim ama banyo çöp kovam küçük 2 tane bez atsam hemen dolacak, mutfak çöpüne de kakalı bezin atılmasını doğru bulmuyorum bu yüzden aldım koku yaparsa da her gün değiştiririm artık sorun değil 🫠