aynurella_85 mrcnz allah allah adetine az kaldi canim canim senin adet nasil oluyor benim soyle mesela adetimden 5 gun once yada bir hafta once leke geliyor adet gunundede sokuluyor hersey normalde senin adetin baslamasi lazim degilmi az kaldi bwlirti va
mrcnz aynurella_85 geçtiğimiz 2 ay öyle bir değişiklik oldu ki canım. Geçen ay 13 gün ondan önce 7 gün falan gecikti pcos olduğu içn 😭
aynurella_85 mrcnz insallah bu ay olmaz canim insallah gecikmenin sonunda guzelikler vardir dua edicem sana ediyorumda hem sana hem diger arkadaslara 🤲❤️
mrcnz aynurella_85 ya canım bişi sorcam karnıma en ufak bi bastığımda tuvaletim geliyormuş gibi bir his ve çok az da olsa ağrı oluyor ya normal mi
mrcnz aynurella_85 tabi canım test yapmak en sağlıklısı ama böyle farklı olan şeyleri gözlemleyip bakıyorum
mystery94 mrcnz kuzum aldın mı testi aynurella_85 misafir vardı canlar bakamadım reglm bugun bitti yine öğlen geliyoda az az akşam kesildi artık bi iki gün sonra ovulasyona başların
mrcnz mystery94 inşallah canım ilk buraya yazacam eşimden önce çünkü o haberi verme fikrini de beraber konuşalım hayal edelim ki Rabbim Sanada bana da en tez vakitte tatmayı nasip etsin
aynurella_85 mrcnz guno canim nasil olayim ayni oskuruk kesilmiyor canisi ya basa bela uyku haram dun kontrol vardi bebek canti muaniyesi yapti bekluyom bakalim sen nasilsin ne yaptin guzelikler sizden gelsin ya