aynurella_85 mystery94 bem dpo 9 ve 10 da yaptim canim silik cikti netti gun isiginda ama bazen erken testler oluypr dpo 8 dede gosteriyor teste bagli bide ne zaman dolenme olduguna bagli🌺🤍😚
aynurella_85 mrcnz karar senin canim ben sabredemedim yaptim ama sonucu gordum istersen bekle ama ben bekleyemedim🤣🌺🤗🥰😍😘
aynurella_85 mrcnz umut herkezde var onemli olan umudu yitirmemek guclu kalmak stres yapmamak uzulemmek
mrcnz aynurella_85 karnımda ağrıyor bugün neyse yemeğe misafirliğe gideyim de aklıma getirmemeye çalışayım 😅🥹
aynurella_85 mrcnz hadi git degisiklik olur sana zamana yay ne zmaan istersen o zaman yaparsin canim test afiyet olsun simdiden🤗💕🤍🌸❤️🤲❤️🔥
mrcnz aynurella_85 test siparişini iptal ettirdim canım ya hala kargoya verilmemişti sitede bilmediğim bi siteydi dolandırıldım sandım ya bugan çıkıp alayım eczaneye burada varsa 🤔
aynurella_85 mrcnz evet canim bencede al iyi yapmisin farketmez canim test cikar canim bana yaziyorsunuz ya ekran bilgisi gelmuyor gariplesti site ya
aynurella_85 mrcnz evet ya niyeyse ayarlardan giriyorum resmen sizi bulup yaziyorum canim allah allah telefonu acip kapatayim bakalim duzelir belki
aynurella_85 mrcnz haaa yinede actim kapatim sukur yinede buldum bildirimlerde isimlerden sen testi aldiginda yaparsin insallah canim guzel haberler insallah
mrcnz aynurella_85 yarın sabah yaparım daha iyi olur öyle herhalde 5 gün diye düşününce de az kalmış ya 🥹
aynurella_85 BlcSongullllllllll pik canim ovulasyon testi yaptiginda iki cizginin ayni koyulukta olmasi esit olmasidir