mrcnz simdi canim iliskiden sonra 5 sn yatis onu uygulayin duz yatin ayaklari yukari kaldirip sekilde kalcanizi kaldirin o posizyonu size bulcam sonra yarim saat duz ayaklar yukardada yatabilirinsiz size kalmis eahat beyni dinlendiren muzik acin bende cok yaradi su sesi boyle beyni rahatlatan sonra dus iliskiden ertesi gun alin hemen alman ozel bolgenizi asla sabunla suyla yikamayin su degsin ama icini sonra bu pik gunlerde diger gunlerde bunu yapin
ne yiyebiliruniz nar findik fistik ceviz saglikli beslenme balik et tavuk salata vitaminler tabiki yaninda ben maca tozu kulandim bir ay pik gunlerdede stresten uzak
tutuyor yumurta kalitesini sperm kalitesini artiyor esim de iciyordu stress uzuntu yok agir kaldirma yuklenme yok kabak cekirdegi cok iyi yesil olani avacado cok ise yariyor
Zeytinyağı, somon, ceviz (Omega-3 kaynakları)Rahim duvarını güçlendirerek tutunmayı kolaylaştırır.
Kabak çekirdeği, ceviz, pişmiş domates, balıkSpermin hızını ve yumurtayı delme gücünü artırır.Yumurta KalitesiIspanak, brokoli, yumurta, avokadoYumurtanın sağlıklı
İlişkiden 1-2 saat önce tüketilen bir adet muz veya bir avuç çiğ fındık/badem enerji seviyenizi yükseltir.Nar veya Nar Suyu: Kan dolaşımını ve üreme organlarına giden kan akışını artırdığı bilinmektedir.Bol Su: Vücudun hidrasyonu, rahim ağzı sıvısının (sperm taşımaya yardımcı olan akıntı) kalitesi için çok önemlidir
domates yesil yaprakli sebzeler somon bunlar canim ben bunalri uyguladim ama cok cesit vitaminlerim vardi benim doktor vermesede ben aldim sorunuz olursa ywzarsiniz insallah guzel haberler gelsin