mystery94 aynurella_85 tmm öyle alayım ama sen hesaplamıştın ya benim en erken ne zaman olur şimdi akınto 21 de geldi değerlendirdik pik 18
aynurella_85 mystery94 evet canm 18 pikti akintidada degerlendirdin adet gunune kadar gun ara devam et canim
mrcnz aynurella_85 değerlendirdim inşallah sonrasında silik çıkarsa ne demek oluyor yarın falan silik çıkar mı
aykutyesim mystery94 bence değerlendir canım benim direk silikleşti bu aşamadan, ben değerlendirdim ama yine de bilmiyorum hamile miyim hiç pik görmedim ama böyle gördüm ben de
mystery94 aykutyesim benim 18 de olan pik gibi canım baksana bi 21 de de akıntı geldi değerlendirdik ama biz 4 gün
minibebem mystery94 artık ovulasyon testi yapmanıza gerek yok aslında çatlamadan sonra test yapmayı bırakabilirsiniz. 10-12.gün gebelik testi yapın 29 eylül gibi
mystery94 minibebem ah tamam canım 29 gibi ovulasyonla belli olur mu peki erken gebelik mi almam lazım
minibebem mystery94 ben ovülasyon testiyle baktığımda çıkmamıştı (bazıları öyle öğrendiği için merak edip denedim) normal kaset testte çok silik çıkmıştı 11.gün (erken gebelik testi değildi)
mystery94 mrcnz çıkabilir kuzum silikse çatlıyo demek oluyo 3 gün değerlendirceksin bugun değerlendirdin zaten 2 gün dsha değerlendir tmmmı
aynurella_85 mrcnz ovulasyonmu canim silik cikarsa o zaman catlamis olur eger koyu cizgi gorduysen 3 gun arka arkaya degerlendir sonra gun ara devam et ovulasyon testini birak yapmayi
aynurella_85 mystery94 erken gebelik testiyle vikar cok beklemesin canim sureci bende heycanliyim sizin adiniza
aynurella_85 minibebem evet erken gebelik testi var ondan alin cikiyor bendede 10 gun once cikti ovulasyon testiyle cikmiyo
mystery94 mrcnz aynurella_85 minibebem kızlarrr ben yine yaptım 18 de pikti 21 silikleşti ya bugun 23 ü bi koyuluk mu oluyo bakar mısınız acaba tuttuda yükseliyo mu ki 🥹
mystery94 Kızlar bakar mısınız 18 pikti 19 silikleşti ya sizce 23 ü yükseliyomu acaba bana mı öyle geliyo düne göre dahamı koyu mrcnz aynurella_85 minibebem