zuzu_59 gzmay1 evet kesinlikle öyle, kontrol zamanı da gelmiyor gibi. Sanki ayda bir değil de yılda bir gidiyormuşum gibi 😂🤣
gzmay1 zuzu_59 Kesinlikle öyle normalde hep testlerden dolayı sonuç göstermek için falan 15 günde bir gidiyorduk en son ki kontrolümüzde doktor bir ay sonra gel dedi ilk defa bu kadar uzun süre görmedim geçmedi şu bir ay
gozdetrhn rmyss262 benim direk ultrasonla keseyi açınca bebek yan profildeyken bile vajina çizgileri belliydi
zuzu_59 gzmay1 benim doktor test için bile bir ay sonra çağırıyor o yüzden alışırım sandım ama hala aynı. Zaman hiç geçmiyor, sabırsızlığımdan mı bilmiyorum? Ekim’de hem detaylıya hem de normal kontrole gidiceğim, belki o zamana kadar sabredebilirim 🥺
gzmay1 zuzu_59 Bizim kontrol pazartesi günü ama şu pazartesi bile gelmek bilmedi 😂 Detaylıyının gününün gelmesini de Heycanla bekliyorum gittiğimizde onunda tarihini alacağız inşallah çabuk gelir o günde 😂 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ve zaman su gibi akıp geçer gider inşallah 💗
gzmkann rmyss262 sat 4 Mayıs 15 haftalıkken doktor yüzde 85 erkek dedi. Yüzdelik verince içime sinmedi 3 doktora daha gittim kız oldu 😂🫶🏻 ikinci kızıma hamileyim