eylulmihrasmom rmyss262 en son ne zaman gittiniz aslında şu an bellidir🥲 benim ilk 11de kıza benziyor dedi 13te net gördük erkek olduğunu çok şaşırdım kızdır diye düşünüyordum😅😅
rmyss262 eylulmihrasmom 12.haftada gittim lekelenme var diye ondam önceki randevum 11+6 dı göremedi kordon var dedi bacağımın arasında
rmyss262 eylulmihrasmom ne güzel Allah bağışlasın benim bir daha ki randevumu geç verdi aslında bende o tarihlerde gitseydiö söyleyebilrdi aslında
umutetm rmyss262 evet inşallah sende kafana göre bi dr la karşılaşırsın insan kendini güvende hissediyor
esraede Luise bende bakıyorum hergün inşallah alırım randevu gerçi devlette bulamazsamda detaylı için özele giderim o önemli sağlıklı olsunlar yeterki dualarım seninle bitanem 🙏☺️
eylulmihrasmom rmyss262 amin hepimizin inşallah sağlıkla gelsinler. gönlünüzdeki sağlıkla nasip olsun 🤗❤️
rmyss262 gozdetrhn doktorunuz çok iyi o zaman ya da bebeğin pozisyonumu uygundu acaba ben daha öğrenemedim🥹
gozdetrhn rmyss262 doktorum çok iyiydi ama o haftalarda pozisyon çok önemli olmuyor bacak arası iyi bir ultrasonla hemen görünüyor
rmyss262 gozdetrhn aslımda gittiğim hastane özel ve yaşadığım şehrin en iyi hastanelerinden doktor kordondan dolayı göremiyorum dedi
gozdetrhn rmyss262 benim direk ultrasonla keseyi açınca bebek yan profildeyken bile vajina çizgileri belliydi