berill__ cansu_can35 pusetin minderini yıkamasam icime dert olur yaa ne bileyim temiz olsun en azindan yikanmis oldugunu bileyim. Siz yıkadınız mı pusetin minderini :)
cansu_can35 berill__ yıkadım ama geri sindi plastik kokusu balkonda havalandırdık komple puseti yıkadım yine de geçmedi kısa sürelerde kullanacağım için sorun etmedim 🙏Allah nasip ederse hastane çıkışı ve kontrollleede tek kullanıyor ya o yüzden problem etmedim
elifyalan rumeyyurmom ev heryer heryerde çocuk odasında dolap yarım kurulu sadece vidalar yerlerde eksikler Bisürü var nasıl yetişecez acaba bilmiyorum 35+2
ARYa143 berill__ rica ederim, yardımcı olduğuma sevindim 🥰 ben 15 dkya atmıştım kuzucuk, çekse biraz iyi olurdu da çekmedi🙈😂 Hatta yanlış hatırlamıyosam kızın doğal sabun tozları iz yapmış diye sonradan bi de durulamaya atmıştım gene çekmemişti valla🤷♀️😁
berill__ ARYa143 ahahahah iyi ozaman yaa gerçi kıyafet mi bu çeksin dimi🤣🤣 gerçekten annelik çok güzel bir duyguymuş hep bebeğimi düşünüyorum ilk kez anne oluyorum o kadar heyecanlıyım ki vee çok az kaldıı 35 haftalık olucazz 🥹🙂↔️
rumeyyurmom annelikoo en geç 33 ya da 34. Haftaya kadar hazır olmalı bence çünkü bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor 😍
rumeyyurmom mervefstk ben çok araştırdım bezi sleepy natural aldım ıslak mendil ise Bayb turco aldım en çok bunlar öneriliyordu bunları tercih ettim 🫠
rumeyyurmom berill__ bende puset minderini 20 derece 600 devirde 15 dk yıkadım sadece bebek deterjanı kullandım ve düz bir zemine serdim asla bozulma veya topaklanma olmadı maksat o tekstil kokusu ve tozunu almamdı zaten Bayb nesti de aynı şekilde yıkadım onda da herhangi bir sorun olmadı ama her ikisini de tek başına attım makineye başka eşyalarla atmadım
rumeyyurmom Senanur0909 ayyy başlayın başlayın valla ben çekiniyorum erken doğumdan ekonomik sıkıntılar el verseydi daha da erken bitirmiştim ben şimdi 😂
ARYa143 berill__ oyyy maşallah size 🥲🥰😍 belli yeni annesin heycan dorukta 😂 benim de 2. kızım olacak inşallah 36+1 deyiz, yakınmış haftamız🥰 Nasıl geçiyor gebelik herşey yolunda inşallah 💕
cansu_can35 berill__ bebeğim daha doğmadı oto koltuk olarak başka bir marka aldım bunu sadece kısa mesafe hastane için aldım bebeğim zaten ekimde doğacağı için genelde evde oluruz diye almadım, ki bebek arabası yeni doğana uygun