rumeyyurmom annelikoo en geç 33 ya da 34. Haftaya kadar hazır olmalı bence çünkü bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor 😍
dalyaluna35 35+4 her sey hazır ev temizliğine basladim bu 1 hafta icinde ev temizligini bitirip 37ye sakin kafayla girmeyi ve dogumu beklemeyi hedefliyorum 🥰
Hedwig 35+5’im. Tam 1 ay var benim de beklenen doğuma. Her şey hazır gibi de ama hiçbir şey hazırlamadım gibi de. Aldığım her şeyi ütüledim ama çanta yapmadım daha. Bir yandan çok bir şey götürmeye gerek yok diyorum çoğunu hastane veriyormuş zaten diye. Bir yandan da evde duracağına arabada çantada dursun ne zararı var her şeyi götüreyim diyorum. Böyle diye diye hazırlamadan doğuma gidicem diye korkuyorum 🙈
berill__ ARYa143 pusetim geldi benim de ya puset minderini ne ile yıkadınız nasıl yıkadınız üstüne battaniye mi koyucaz nasıl yapıcaz ki🫣🐣
ARYa143 berill__ hayırlı olsun güle güle kullanın🤗 ben direk makineye attım valla, ek olarak bişey sermiyorum genelde zaten kundaklı oluyolarya bebişler, ilerleyen aylarda çok sıcak hava olursa terletmesin diye ince bişeyler sererim🌸
rumeyyurmom berill__ bende puset minderini 20 derece 600 devirde 15 dk yıkadım sadece bebek deterjanı kullandım ve düz bir zemine serdim asla bozulma veya topaklanma olmadı maksat o tekstil kokusu ve tozunu almamdı zaten Bayb nesti de aynı şekilde yıkadım onda da herhangi bir sorun olmadı ama her ikisini de tek başına attım makineye başka eşyalarla atmadım
mervefstk rumeyyurmom yarın 33 haftalık oluyorum hastane çantası henüz hazır değil ufak tefek eksiklerimiz var. Bez ve ıslak mendili hangi marka aldınız acaba o konuda kararsızım
rumeyyurmom mervefstk ben çok araştırdım bezi sleepy natural aldım ıslak mendil ise Bayb turco aldım en çok bunlar öneriliyordu bunları tercih ettim 🫠
Senanur0909 rumeyyurmom 33+3 teyim daha hiç birşeyi hazır dgil ay sonuna doğru baslayacam ufak tefek seyleri var onları alip
rumeyyurmom Senanur0909 ayyy başlayın başlayın valla ben çekiniyorum erken doğumdan ekonomik sıkıntılar el verseydi daha da erken bitirmiştim ben şimdi 😂
2prens1prensess rumeyyurmom Salı günü sezeryana giricem inşallah herşeyimiz hazır. Duygular karışık heyecann korku 🥹3. Sezeryanım olucak ama 10 yıl sonra olucağı için hiç olmamış gibiyim. Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻🤲🏻
berill__ ARYa143 yaa çok tesekkur ederim size de hayırlı olsun 😘🥰 makinaya kısa programa atmayı dusunuyorum 15 30 dk çekme falan yapmaz dimi ben çekmesinden korkuyorum🫠
busrrra Merhaba ben de Ekim annesiyim hazırlıkları bitti sayılır bebişin kıyafetleri yıkandı ütülendi dizildi kişisel bakım ürünleri alındı çantamı hazırlamadım ama az çok ne koyacağım belli cumartesi halıları yıkamaya gönderiyorum haftaya perşembe genel temizliğim yapılacak temizlik 36 + 4’te yapılmış oluyor doğum şekli belli değil pazartesi çatı muayenem var bugün 35 + 4 haftalığım eksik olarak bebeğe hala küvet almadım
yenianneoluyorumben34 rumeyyurmom çok şükür az bir iş kaldı amin hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah
cece01 rumeyyurmom selamm 33+2 ekim ortası sonları gibi bekliyoruz bebişii 🌸 bebekin kıyafetleri yıkandı ütülendi dolaba yerleştirdik benim de geceliğim pijama takımlarım sadece yıkancak ütülencek ve hastane çantamız kapanmış olcakk 🌸❤️
ikincikezmerhabaa rumeyyurmom biz de 36+5 olduk dün kontrolümüz vardı doktor artık istediği zaman gelebilir dedi 🥹 doğum çantamız hazır ikinci bebiş olduğu için ilkinden kalan çokça eşyamız var zaten eksk olanları da tamamladık bekliyoruz ☺️
denizdeniz12 cansu_can35 limon 2-3 dilim siz yine de çok yemeyin tabi tansiyon falan düşmesin Allah korusun ben doktorumla konuştum ilaç yazamam dedi o yüzden kendi imkanlarımla atlatmaya çalışıyorum
cansu_can35 denizdeniz12 evet ilaç içememek çok kötü ya doğuma da az kaldı korkuyorum vallahi sağ Salim alalım da kucağımıza birde benim normal de bağışıklık çok düşük iğleşemem diye ödüm kopuyor
denizdeniz12 cansu_can35 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de 9 haftalığım kanama alanım düşük riskim var bir de üstüne grip oldum çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun. Ayaklarınızı sıcak tutun çorba için bol su için 🌸
cansu_can35 berill__ ben hiç yıkamadım ya pusetin örtüsünü çünkü hem müslin serilecek hemde maalesef ne yaparsam yapayım bir plastik kokusu var o asla çıkmadı
ARYa143 berill__ rica ederim, yardımcı olduğuma sevindim 🥰 ben 15 dkya atmıştım kuzucuk, çekse biraz iyi olurdu da çekmedi🙈😂 Hatta yanlış hatırlamıyosam kızın doğal sabun tozları iz yapmış diye sonradan bi de durulamaya atmıştım gene çekmemişti valla🤷♀️😁
berill__ cansu_can35 pusetin minderini yıkamasam icime dert olur yaa ne bileyim temiz olsun en azindan yikanmis oldugunu bileyim. Siz yıkadınız mı pusetin minderini :)