delalinannesi vanilyalibuse canimmm hiç sıkma canini ama bence normale bir şeydir ki yorumlarda da öyle yazmışlarr ❤️🌸 bugün kontrole gidecektin n’aptınız 🌸🌸
allyslife vanilyalibuse takılma balımm, belirti de takip etme nolur, manyak olacağız yoksa doğumdan önce🤦🏻♀️🫠
allyslife vanilyalibuse kesinliklee, iyice kendini dinlemeye başladın🥲 sal akışa, bir sorun olsa bedenin sana sinyal verir zaten, kötüyü düşünmek konuşmak yok. Bol bol dua edip anın tadını çıkarmaya bakıyoruz.🫠💖
htcyd_ vanilyalibuse gerçekten bakıyorum tartışma açmaya üşeniyorum ertesi günü bakıyorum ki aynı seyler yazılmış 2 gündür her sey normal ilerliyor bugüne randevu aldım korktuğum için hareketlerini zaten seçemiyorum ama her şey o kadar normalleşti ki korktum 🥲😟Allahım hepimize tüm bebeklerimize sağlık versin analık çok farklı bir duyguymuş karnına düştükten sonra her şeyimiz bebişimiz olmuş dilerim rabbimden hiç bir anne adayı üzüntüden gözyaşı akıtmasın 🫶🏼🤲🏻🩵🧿
vanilyalibuse htcyd_ Allahım hepimize tüm bebeklerimize sağlık versin analık çok farklı bir duyguymuş karnına düştükten sonra her şeyimiz bebişimiz olmuş dilerim rabbimden hiç bir anne adayı üzüntüden gözyaşı akıtmasın 🫶🏼🤲🏻🩵🧿 amiinnnn sonsuz aminn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💞💞💞 bugün kontrolün mü var o zamann 🥹
htcyd_ vanilyalibuse Evet kuzum bugün gidicem inşallah 2 hastaneye gidiyorum biri hacettepe diğeri mamak devlet mamak devlet çok kapasiteli bakmıyor ama merakımı gideriyor çok şükür 🥹🫶🏼
htcyd_ vanilyalibuse Askım gittikk ya tüm gün görsem tüm gün bakarım öyle bir şey içimdeki his🥹 elini ensesine koymuş bir şekilde keyif çatarken gördük Allahıma şükür her şey yolunda gözüküyor rabbim tüm annelerin yüreğine ferah versin bacım 🧿🩵🪼🌟Çok güzel bir mucize 🍀🐣