vanilyalibuse göğüslerde şişkinlik ve ağrının yok olması normal mi? göğüslerim dolgundu şu anda o kadar dolgunluk yok, elleyince yanlarda hafif ağrı olurdu o da yok.
meyvemsi vanilyalibuse eveet benimde agrilarim bitti ilk zamanlar affedersin sutyen bile takamiyordum hatta gidip su bez gibi incecik olanlardan almistim cok rahat ettim onlarla ama su an buyumesi de sizlamasi da durdu acaba acildi mi yeterince sut kanallari 🤔🤔
fikretbaciniz vanilyalibuse o ağrılar hep olsa hamilelik tahammül edilmeyecek bieşy olurdu ara sora oluyor cnm
vanilyalibuse temmuzonbir ay kuzum yemin ederim korktum, bir de bebeğin hareketleri düzenli olmayınca insan kafasında kuruyor da kuruyor 🫠🫠 sağ ol aşkım benim 🫂💕🙏🏻
temmuzonbir vanilyalibuse bende korkmuştum ilk olunca canım benim, hep gidip geldi şuan benimde gitti mesela merak etme hiç bişeycik olmaz bebeğim, rica ederim 🫂❤️❤️
vanilyalibuse meyvemsi evet benim de aynı şekilde hatta küçüldü gibi de geliyor anlamıyorum ki 🥲 aynen öyle ben de sütyen bile takamıyordum şimdi gayet normal her şey, hamilelikten önceki gibi
vanilyalibuse fikretbaciniz bu haftalara kadar hep dolgun ve şişti yanlara dokununca çok hafif bir ağrı oluyordu ama kesilince korktum 🥲
beautiful_ vanilyalibuse benim 24. Haftamda sütüm gelmeye başlamıştı 36.haftamda sütüm tamamen geliyordu baya ağrı da yapıyordu uçlar yara olmuştu
lokismommy vanilyalibuse normal aşkım benim de 18e kadar dolgun ve hassastı sonra tamamen geçti hala öyle ne dolgunluk ne hassaslık haftalardır yok