kalbimdekiminik ErkekAnnesii_ güzel düşün ki güzel olsun sana tavsiyem erkenden gitme hastaneye eğer gideceksen de enerjini topla bir şeyler ye iç sonra izin vermeyebilirler
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik yok zaten 9 da randevum var onu beklicem o bişey yeme kısmınıda anlamış değilim zaten insanalara su bile içirmiyorlar ne değişik
kalbimdekiminik ErkekAnnesii_ neyse ki bana izin veriyorlardı benim kendi sancılarımdı belki ondandır
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik bakalım artık İnşallahh izin verirler şimdi ben dpktorlara çok korktuğumu söylemiştim eğer dayanamayacak durumda olursan sezeryana alabiliriz dediler o dan dolayı da bişeh yemek de istemiyorum kafam karıştı
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik hayır üniversite hastanesi ben 1 buçuk ay riskli gebelikten dolayı yattım serkaljlıydım birde serklaj süturumu aldıklarında çok kötü oldum ben bunda BM’yle olduysam normal doğum yapamam dedim doktorum da duruma göre bakarız dedi
kalbimdekiminik ErkekAnnesii_ Allah yardımcın olsun inşallah git güzel bir duş al eşin sırtına masaj yapsın ya da kim ordayda artık
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik kalbimdekiminik amin Allah razı olsun bakalım ne olacak ağrılarım hafifledi ama
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik doğum yaptım canım ama solunum sıkıntısı ciğerlerine su kaçmış dediler ondan küvezde şu an 😔
gamzeakarsu17 ErkekAnnesii_ ay hadi geçmiş olsun ömrü uzun güzel olsun.hemen çıkar evinize gidersiniz inşallah