ErkekAnnesii_ Kızlar gece 4 den beri midemden başlayıp kasıklarıma belime vuran bir ağrı var mide bulantısı ve işhalde eşlik ediyor 5 dk bir değil hiç geçmiyor gibi
kalbimdekiminik ErkekAnnesii_ canım galiba doğuruyorsun sancılarını takip et haftan da gelmiş sıcak duşa gir bakalım nasıl oluyorsun 5 dkda 1 E düşerse hastaneye git mide bulantısı ve ishal de doğum belirtisi ben de öyle olmuştum
ErkekAnnesii_ gamzeakarsu17 kalkıyorum yürüyorum yine geçmiyor devam ediyor ama biraz yürümek hafifletiyor gibi şu an durdu mesela 38+5
aslikaya1 ErkekAnnesii_ ay haftan da gelmiş ben burda kaşınıyorum diye gidip doğuranı bile gördüm ben hiç sancı çekmedim bilmiyorum ama bu haftada bu ishal mide bulantısını riske atmazdım enfeksiyonda olabilir en iyi doktorun eben değerlendirir
ErkekAnnesii_ Peki doğum sancısı olursa bi kanama nişan su gelmesi de olur mu ki yoksa bunalt sonradan da olabilit mi bilmyiroum
aslikaya1 ErkekAnnesii_ su gelmeden doğuranda var canın doğum anında patlatıyorlar suyunu vs herkesinki o kadar farklı oluyor ki
ErkekAnnesii_ aslikaya1 zaten bugün 9 fa randevum var onu beklemek istiyorum az kaldı biraz daha dayanabilirsem
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik mesela 6.10 da bitti daha başlamadı 5 dk bir değil galiba şu anlık bende duşa girmeyi düşünüyorum
gamzeakarsu17 ErkekAnnesii_ evet bekle sabah gidersin günün gelmiş açılmanı hızlandıracak hareketler yap çantalarını kontrol et güzelce duşunu al allah kolay ve güzel doğum nasip etsin doğurdum diye haber verirsin öğlene inşallah
ErkekAnnesii_ gamzeakarsu17 eevtt ayy İnşallahh Allah razı olsun çok korkuyorum gerçekten herşey güzel ilerler umarımmm 😳🙏🥹
gamzeakarsu17 ErkekAnnesii_ valla korkunun faydası yok duyguyu öteliyoruz sonra korkarız 😅 başarman gereken bir görevdeymiş gibi düşün doktorları ebeleri dinle atlatmaya odaklan sadece
kalbimdekiminik ErkekAnnesii_ güzel düşün ki güzel olsun sana tavsiyem erkenden gitme hastaneye eğer gideceksen de enerjini topla bir şeyler ye iç sonra izin vermeyebilirler