zeyzeynur 1_Ozgnn oy maşallahh hayırlı olsun canım gözün aydınnn🥳🥳 Allahım sağlıkla en kısa sürede kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻🫂🤍🤍
1_Ozgnn zeyzeynur amin amin Rabbim herkese nasip etsin bekleyen yıllarca deneyen hasret çeken herkese nasip etsin en yakın zamanda 🙏🏻🙏🏻🕊️
1_Ozgnn Kelebekkkk34 daha var ona sanırım 13 ekime geliyor doktor ikinci kandan 20 gün sonra gel demişti
zeyzeynur 1_Ozgnn aminnn inşallah isteyen herkes yaşasın bu duyguyu🥺🥺 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana inşallah çok sevindim senin adına🤍🤍🤍🤍
Elif_8 1_Ozgnn çoook şükür çok 🥹🤲🏻 nasıl sevindim bilemezsin Allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin kolayı ve güzeliyle sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 gözün aydın canııımmmmmm 🤍🥹
1_Ozgnn Elif_8 Allah razı olsun elif amin 🙏🏻🫠 sizlere nasıl teşekkür etsem nasıl dua etsem az kalır yanımda oldunuz destek verdiniz merak ettiniz bu hisler çok başka Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin bize sağlıklı , güzel ahlaklı bizleri de onlara güzel anneler olmayı nasip eylesin amin Aminn 🕊️🕊️🥹
Elif_8 1_Ozgnn bu yolda hepimiz aynı duaları ettik aynı şeyleri hemen hemen yaşadık. Sevinçlerimizi üzüntülerimizi sorularımızı her şeyi paylaştık elbette ki mutluluklarımız da bir 🤍 daim olsun aminnnnnn diyelim
byzkrmkl @“1_Ozgnn” valla ben ilk 52 ile öğrendim 95, 179, 573, 1621, 4207, 8256 pazar günü inanılmaz kanamam olunca kliniğime gittim ve kese bebek kalp atışı hepsini gördük çok şükür sıra sen ve bebişinde inşalllah🐣🫶🏻
1_Ozgnn byzkrmkl onun pıtı pıtı atan kalbini seveyim ben sayıya bak annesi gümbür gümbür 😍❣️ Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağıma aldırsın 🤲🏻🕊️
1_Ozgnn Hly_ygt yaaa canım benim heyecanını seveyim senin 🥹🥰🥰 Rabbim senin haberini de aldırsın bize tez vakitte amin amin
aysunaysun 1_Ozgnn inşallah güzel hayırlı haberler alırsınız stres yapmayın dinlenin uzanın bol bol 🌸
byzkrmkl @“1_Ozgnn” amiiinnn inşallah şeninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canıım gönlünü ferah tut yaaa inşallah senin ikiz tutmuştuuurrr🥹🐣 Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin🤍