Asill01 1_Ozgnn kese 1500 ve üzeri kalp atışı 3000 ve üstü olacak cnm bnce sen kese görecek kdr yüksek değer gördün oyuzdn şoklardasın😂
Asill01 1_Ozgnn hep biz bittik dediğimizde Rabbim yetiştim diyor zateb bnde ilaçların saatini düzenini bırakmıştım ama ol emriyle oldurana şükürler olsun 🥹
Asill01 1_Ozgnn ee zaten 283mü neydi iki güne bi iki katı diye düşünürsek mantıklı olan kese sayısından yüksek 😜
Asill01 1_Ozgnn beta artışıyla bilemeyizki onu bnm diger yani 2.transferde artış iki katı iki buçuk katı gidiordu ama çift tutmuştu kese görene kadar belirsiz kalır
Asill01 1_Ozgnn dün 2 bin küsürse yarın iki katı diye düşün en geç cumaya git topluca ögren ikizmi tekmi kalp atışı ayy çok heyecanlı günler yaa🥹🥹🥹🥹
1_Ozgnn Asill01 betadan değilde iki embriyo transferi olduğum için olabilitesi yüksek geliyor ama bilemiyorum tabikide her şey Allahtan
Hly_ygt Asill01 çok sevindim inan sonucu bekliyordum bende Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına sağlıkla almanı da nasip etsin 🥹🧿🌸
1_Ozgnn Kelebekkkk34 amin Allah razı olsun Allah bekleyen deneyen isteyen herkese en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alsın sağlıkla afiyetle huzurla 🕊️🙏🏻🙏🏻