Tovishka SecilD ilk uc ay yarim saati gecmeyecek sekilde yuruyus oneriyorlar, surekli yuruyuse alisik olan spor yapanlar kendini bilir zaten daha fazla da yapabilir, onemli olan bünyeyi dinlemek asırıya kaçmamak..
Reparista SecilD canım 13 haftalığım herhangi bir düşük sorunu falan yoktu doktor 15dk ağır tempoyu geçme dedi rahim aşağı doğru düşer dedi ama bana mantıklı gelmedi çünkü günlük aktivitelerimi yaparken 15dk dan uzun hareket halinde olduğum oluyor
LeylaCan lilamom yani kendince önlem almaya calıstı demekki. yoga yapıcam falan desen ne der cok merak ettim 😂😂😂😂
lilamom LeylaCan 😂😂 bilmiyorumki bende hamileligim basindna beri hic aman hamileyim yatiyim is yapmiyim diyen biri degilim yapamiyorum yapi geregi canim tatli degil evde bile cok aktifim bari evde kendimi biraz kisitliyim yuruyuse veriyim diyorum 25 dkka diyo 25 dkka git gel dedigin ne zaten 😁
Adencanan SecilD aynen bende senin gibi yarım gün oturmalı yarım gün ayakta geçiyor zamanım yürüyüş iyi gelir yürü tabiki valla ben günlük yaşantımdan hiç birşeyi değiştirmedim hamile kalmamla herseye olduğu yerden devam rabbim koruyor.
SecilD Adencanan ben de hiçbir şeyi aksatmadım sadece ağır kaldırmamaya çalışıyorum o kadar gerisi hep aynı. Yürüyüş tedirginliğim var sadece 🙄
Adencanan SecilD şuan 35 haftalık olduk yorgunluklar başladı tabi 🎃 32 ye kadar herşey çok güzeldi tam çalışabilir raporu aldım 33 de sızlanmazlar başladı açıkcası adamlar biliyormuş başlatmışlar 32 de izin kullanmayı😊 dayanmaya çalışıyoruz son 10 iş günümüz kaldı iş yerinde.
Adencanan SecilD amin inşallah zaman nasıl geçti inan anlamadım ne ara 35 haftalık olduk biz şaşkınım. Allahım senin de bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ☺️
Bilgemustafa16 SecilD canım ben ilk aylarda fıldır fıldır gezdim hareket olsun diye Doğuma kadar niyetim öyleydi ama şimdi ağırlaşınca zor oluyo eğer sıkıntın yoksa yormadan yürü derim😊😊
istkizannesi SecilD ben otobüsü kaçırıp koşuyodum bile ne ilginç şeyler ya. İşe gidip geliyorum hala ilk günden beri.
smls19 SecilD ben 12 hafta 5 günlük gebeyim canım 7.haftadan beri yürüyorum 2 günde bir akşamları eşimle çıkıyoruz
esractn SecilD kanama ve açılma yoksa gebeligi hastalik bilmeyin normal hayatiniza devam edin demisti doktorum