Mrvcvn Rabia42 üstüne çıkanlar yayınıdır yani😰 yağlı içme sütü yazıyor üstünde ve 100 ml'de en az 3,1 süt yağı içerir yazıyor insAllah gördüklerim yağdır😂
Sonay Mrvcvn kaç saat oldu İçel'i cnm. Inş bişey olmaz ya olurda bulantı baş ağrısı karın ağrısı olursa hiç beklmme bence olmaz inş diye düşünüyorum
Mrvcvn Sonay neredeyse 2 buçuk saat oluyor ama midm falan bilanmiyor karnımda. agirmiyo ama piskolojik olarak napim bilmiyorum
ZeynepFatih Canım kaynamış sütse ve kesilmişse bir sıkıntı olmaz telaş etme ama hazır sütse bir görün derim
Serays ZeynepFatih çok teşekkür ediyorum sayın uzman klinik psikoloğu verdiğiniz bilgiler beni aydınlattı. Fobi diyorum fobi anlamını biraz araştırın :) yok o kadar muhterem biri değilim zira hiiiiiç tahammülüm yok kedilere
Rabia42 Mrvcvn inşallah canım kafana takip pskolojini bozma çünkü psikolojikman da midem fln bulanır içini ferah tut inşallah bişeycikler olmaz😉😊
Sonay Mrvcvn 2 saatten sonra bişey olmaz cnm Allah korumuş dikkat et bundan sonra bardağa boşalt bak oyle iç 😊 evham yapman normal bebiş taşıyorsun
zeyolin Mrvcvn canım pastorize sütlerde arada oluyor o tarz parçalar daha önce ben de rastladım ne olduğunu bilmiyorum ama bozuk değil emin olabilirsin anneme sormuştum ben de 🙂