Mrvcvn Kızlar az önce 2 bardak süt içtim ama süt kesilmiş sonradan fark ettim acile gidiyim mi ya bebeğim etkilenir mi
Sonay Mrvcvn cnm nasıl anlamadan içtin yada şimdi bozuk oldugunu nasıl anladın anlamadım ? Hazır mı inek sütü mü ?
Gonay Mrvcvn ustunde gecelı baya bı olmus ama aynısını bnde yaşadım.bısey olmusmydu sızde yada bebekte allah korusun
Mrvcvn Esmagnc Seilz deletedmom11 Ya tadı bozuk değil kokusunda normal diktim içtim sonra bı abrsak daha koydum bı baktım üstüne kesik kesik parçalar çıktı ağzıma içerken öyle koca koca parça hiç gelmedi ya daha yeni acmistim paketide ama parçaları görünce korktum bı kaynatsam kesikligi daha iyi belli olur mu acaba
Haticeee doktorunuza bi sorun isterseniz yeni içtiyseniz bakteri türü bişey varsa hemen çıkmaz tahlilde diye biliyorum. İnşallah bişey olmaz çiğ süt bile içenler oluyo köylerde olmayınca olmuyo yani kötü düşünmeyin🙏🏻
deletedmom11 Mrvcvn oLur kaynamaz direk pütürLenir de bişi oLmaz heraLde karnın ağrımazsa bişi olmaz sanmıyorum
Mrvcvn Sonay hazır paket süt ya daha yeni açtım açık değildi kokusunda tadında bişey yok bardağa koyunca çok ince ufak ufak kaymak gibi birşeyler çıktı ustune
Mrvcvn deletedmom11 süt gayet iyi kaynadi hiç puturlenme olmadı bozuk değildir dime kaynayınca mutlaka içinde birşeyler olurdu ama çiğ halini yine koydum bardağa gene üstüne ince ince birşeyler çıktı
Sonay Mrvcvn hazır sütler bozuk olmaz genellikle ya bi hafta Açıkta olupta yiyen birini gordum ona bişey olmadıysa Sizede olmaz 😂 şaka bi yana bişey olcagını sanmıyorum inek sütü olsa bakteri olur Zararlı derim kokusunda bişey yoksa olacağını sanmam
deletedmom11 Mrvcvn beLki dibe çökme oLmuştur mayaLanmasa biLe topakLanmıştır bozuLsa kokar Leş gibi heLe hamileye bide koku aşırı aLıyoz zaten sanmam bişi oLmaz
Yavrukusum Mrvcvn kaynadıysanız pütürlenmediyse bozulmamıştır bozulmuş olsaydı kaynamadan yoğurt kıvamında oluyor ocaktayken
deletedmom11 Mrvcvn karnın ağrımazsa bişicik oLmaz korkma ya hergün ne hormonlu şeyler yiyozda hala ayakdayız 😂😂
Mrvcvn deletedmom11 evet orasida öyle yediğimiz herşey hormon bu sütte koruma katkılı büyük ihtimalle artık bakım karnım agrirsa 🙄
Mrvcvn Yavrukusum yok hiç bişey olmadı kaynayınca gayet normal süt gibi içinde bişey yok ve kokusunda normal
Sonay Mrvcvn kaç saat oldu İçel'i cnm. Inş bişey olmaz ya olurda bulantı baş ağrısı karın ağrısı olursa hiç beklmme bence olmaz inş diye düşünüyorum