033188_2309 Kızlar selâm bugün 12 haftalık olduk sadece 1.5 kilo aldım acaba bu normal midir, benim gibi 12 haftalık olan anneler genelde kac kilo aldınız sanki bana az gibi geliyor 😁😁😁
033188_2309 esnnz ayyy gercekten mi sanki ben böyle az kilo alınca bebek kilo almıyor Muş gibi hissediyorum nedense değişik bi his 😁😁
esindemirr_ Nzisty yaa neden mide bulantın falan çok mu var aslında annenin aldığı kiloyla bebeğin kilolu olup olmamasının alakası yokmuş zaten bağımsız kilolar
Nzisty esindemirr_ yok aksine ben hiç kusmadım bulantım da olmadı hata aşırı tatlı yiyorum iştahım çok açık ama eriyorum baya baya
gizem_275 meryys Ayyy bence çok iyi ikiz bebişlere göre. Darısı bana inşallah bi anda 15-20 kilo almam umarım🤣
Lodoss 033188_2309 zaten ilk üç ayda max 2 kg diye biliyorum bende 14 haftalık oldum 1.5kg almışım gayet ideal bence fazla kilo almaya gerekte yok bence önemli olan bebeğin kilosu
gizem_275 033188_2309 Aynenn. Ama hiç problem etmiyorum kuzum. Çünkü son 2-3 ay kala baya iştah açılıyomuş vs ya jsnsjs🤣
esnnz 033188_2309 yok yok iyi masallah bebekte. Hem 3 gebelik ilktede bu sekilde ilerledik son dkma kadar 13 kilo almistim. 2. De ilk ay 5 kilo aldim ve son gune kadar 32 ile doguma girdim simdj yavas ilerliyoruz 😀
Nzisty esindemirr_ doktor da işimize geliyor hiç kilo almayışın böyle devam dedi vajinal doğum için harika dedi bebek kilolu ve sağlıklı zaten umarım bende son an alırım
cuteregina 033188_2309 ben 22.haftaya kadar almadım şu an bebek 40 gr falan zaten kilo alımı pek beklenmiyor
Civciv2_ 033188_2309 arkadaşlar nasıl kilo almayıp zayıflamayı başardınız dehşete düşüp okuyorum forumdakileri. ben 14. Haftaya giriyorum yarın, 7 kilo aldım 😄
userliktedeben Civciv2_ kilo almamayı nasıl başarıyorlar bende anlamadım 😂 normal rutinimi yiyorum tek eksiğim hareket azlığı, çok birmşey yapamıyorum ondan mı bilmem 6 kilo almışım bende 🫠