lokismommy meyvemsi ben sadece ilk dozu oldum ikinciye doktorum gerek yok dedi💕ama o kadar ağır geçti ki ilk doz sonrası baş ağrısı mide bulantısı kol omuz ağrısı 4 gün boyunca ne çektim iştahım kapandı başımda hep bir ağırlık hisettim kolumun ağrısına dayanabildim ama baş ağrısı çok kötüydü ya akşamları da ateşim çıktı 2 gün
meyvemsi lokismommy aa dun bende de bas agrisi vardi onuda mi yapiyormus hic baglamamistim gercekten agir yasanan bir asiymis valla bu kadar olacagini dusunmemistim
lokismommy meyvemsi baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı vs bende aşıdan sonra korkup hem ebeyi hem doktoru aradım bünyenden kaynaklı biraz yan etki yapmış sorun olmaz dayanamazsan parol iç dediler ılık duş ve parolla ayakta durdum gerçekten bünyesi zayıf olana çok etki ediyor benim arkadaş da oldu onda tık yok bi ben ayılıp bayılıp yattım 😅
meyvemsi temmuzonbir bunyeden bu yeye degisiyor demekki ya konudan bagimsiz sen nasil oldun daha iyisindir insallah 🤲🏻🙏🏻🤍
temmuzonbir meyvemsi hamd olsun canım ya, iyi diyeyim iyi olayım doktorun tahmini gerçekti galiba kaburgada çatlak var hiç hareket ettirmiyor bıçak saplanıyor sürekli sanki ama ne yapalım şükür diyoruz bebiş iyi ya ☺️ çok sağol sorduğun için Allah razı olsun 💓💐
meyvemsi temmuzonbir Insallah bir an once o agrinda gecer cok zor catlak degilde ezilme filan vardir umarim ya bol bol dinlen anne olmanin fedakarliklarini daha kucagimiza almadan hissediyoruz o iyi olsun yeter diyoruz gercekten de oyle ama sende iyi ol bir an once insallah Rabbim sifa versin 🤲🏻🌸🤍
elifcepel meyvemsi geçen hafta ilk dozu oldum. Benimde aynı ertesi gün kolum kalkmadı. Olduğum akşam baş ağrısı ve ateş yaptı. Berbat bir aşıydı. Kaçıncı haftada yapıldı size?
meyvemsi elifcepel 20+5te dun yaptirdim aksam bas agrim olmustu ama ben asiya baglamadim demekki ondanmis benim de yatmadan once de titreme geldi artik atesim mi cikti bilmiyorum yattim oyle 🤣
temmuzonbir meyvemsi dinleniyorum genel olarak canım, evet daha doğmadan zorlukları yaşıyoruz ☺️ hepimiz sağlıkla kavuşalım, isteyene de Rabbim bir an önce nasip etsin inşAllah, ne olursa olsun paha biçilmez bir duygu 🥺💓💓
elifcepel meyvemsi bana 18+6 da yapıldı. Aşıdan işte o belirtiler. Berbat bişi ya. 3 günde anca geçti. İnşallah 2.doz böyle olmaz
meyvemsi elifcepel ay insallah 2. Doz icinde bir ay sonra gel dedi bi doktoruma danisicam bakayim yaptirayim mi diye