meyvemsi Dün ilk dozumu vuruldum bugun sabah inanilmaz bir kol agrisiyla uyandim kolumu kaldiramiyorum bile yasayan var mi ne zaman geciyor kizlar ve sadece tek doz mu vuruldunuz ikinci dozu da yaptirdiniz mii
meyvemsi vanilyalibuse ay insallah benimde hemen gecsin vucudumda agriyan herhangi bir yerime tahammulum cok az hareketimi kisitliyor 🤣🥲
ozgecelik27 Merhabalar bende dün 2. Aşıyı vurdurdum ama hiç birşeyim yok ilk aşıda biraz kolum ağrımıştı bunda şuanlık birşey hissetmiyorum sadece halsizlik uyku hali oldu dün o kadar
meyvemsi ozgecelik27 dun hic halsizligim olmadi kolumda hafif agri vardi ama bugun kaldiramiyorum bile omzuma kadar vurmus agrisi 🫠🫠
vanilyalibuse meyvemsi doktorum ikisini de yaptırmamı söyledi de bilemedim hiç 🥹 yine ağrırsa diye de çekiniyorum
meyvemsi vanilyalibuse dun esime dedim ki kolum agriyor yemek yapamadim 🤣 halbuki naz yapmistim agrisi daha hafifti bugun hepten kaldiramiyorum kolumu 🤣🤣
meyvemsi vanilyalibuse bana da yaptir derse eger yaptiririm ama gerek gormezse de bilmiyorum yani yaptirmam gibii
blnmyld meyvemsi Ben 1 doz normal tetanoz vuruldum kolum aşırı ağrıdı 2. Doz olarak tdap vurdu onda ağrım olmadı
meyvemsi blnmyld bende direkt tdap vuruldugum icin mi bu kadar agri yapti diye dusundum agir mi geldi acaba diye
vanilyalibuse meyvemsi ahahahahahah ya yicem seni ahahahahs ben de ağladım eşim koluma dokundu diye 😅