linababy10 cglbyde aaa süper park yatak olsa harika ben şimdilik anne yanı aldım yatak odam küçük diye ☺️
cglbyde linababy10 bende anne yanı almadım bu yeter diye düşündüm odaya sığıyor fazla masraf olurdu gibi😱😂
linababy10 cglbyde tamam şimdi arıyım saat geç oldu açmazlarsa yarın sabah tekrar ararım Teşekkür ederim 🤩
linababy10 cglbyde iyi yaptın sadece içinde babynest koyabilirsin ilk 2 ay için çünkü büyük gelebilir bebişe
linababy10 cglbyde yanları kapalıysa kullanabilirsin ama uzun süre fazla reflü yatağında yatırmayın diye okumuştum geçen . Babynest uygun zaten bak Trandyoldan bulursun ben anne yanı için da aldım çünkü biraz büyük kalıyor yenidoğan için
yaseminis cglbyde benim daha gelmedi aradım bugün değerlendirme de dediler sırf bez ve ıslak mendil için istiyorum park yatağı hiç kullanışlı değil geçen sene göndermişlerdi bir ay içinde kırıldı
Esraaaylmaz ErkekAnnesii_ burda da tam tersi bebek doğduktan sonra başvuru yaptığın da başvurun geçersiz sayılıyor diye biliyorum ben sizin hangi şehir di