ErkekAnnesii_ Esraaaylmaz ben bebek doğmadan başvuru yapılmıyor diye biliyorum çünkü başvuruna girdiğimde bebeğin Tc sini istiyorlar
lokismommy ErkekAnnesii_ her şehrin belediyenin kuralı farklı ben afyonda yaşıyorum burda kesinlikle doğum yapmadan başvuru alınmıyor maalesef ama memleket denizlide öyle değil paket bebek doğmadan geliyor her yer farklı
Esraaaylmaz ErkekAnnesii_ burda da tam tersi bebek doğduktan sonra başvuru yaptığın da başvurun geçersiz sayılıyor diye biliyorum ben sizin hangi şehir di
cglbyde Siyahbeyaz_ İbb yeni doğan destek paketi başvuru yaz canım eğer istanbuldaysan 20 haftadan sonra yapılıyor
linababy10 cglbyde doğru bende zannediyorum doğum olunca getiriyorlar 😅 Paketin içinde tam olarak ne var
linababy10 cglbyde tamam şimdi arıyım saat geç oldu açmazlarsa yarın sabah tekrar ararım Teşekkür ederim 🤩
cglbyde linababy10 park yatak var puset var alt açma örtüsü çanta valla dolu dolu bir sürü şey var hepsi de işimize yarayacak şeyler
linababy10 cglbyde aaa süper park yatak olsa harika ben şimdilik anne yanı aldım yatak odam küçük diye ☺️